Μαραντίνης: «Έχω δώσει στη Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι» - Η δικαστική διαμάχη με την πρώην γυναίκα του (βίντεο)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό.

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τον χωρισμό τους.  

Αρχικά ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει.»!

Και πρόσθεσε: «Η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα και απορρίφθηκαν και τα 6. Εγώ ζήτησα 2 πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα ξανακινηθώ νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης.».

Και συνέχισε: «Το σχολείο το πληρώνω πλήρως μόνο εγώ από την πρώτη μέρα και πληρώνω και ένα ποσό διατροφής. Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή. Στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή.»!

Διαβάστε ακόμη: Θ. Μαραντίνης: «Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα Χρηστίδου - Κούγιας» - Την έχω κάνει "unfollow" (βίντεο)

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ, έχει πάρει η Σίσσυ αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ μετρητά. Εγώ νοικιάζω ένα αυτοκίνητο leasing με 460 ευρώ το μήνα. Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή.Έχω κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσω με την Σίσσυ για να βάλουμε ένα τέλος»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ