Τι φόρεσαν οι κυρίες στο debate των πολιτικών αρχηγών - Μάρα Ζαχαρέα, Σία Κοσιώνη & Ράνια Τζίμα (φωτό)

Οι στυλιστικές επιλογές των 3 δημοσιογράφων! 

Μετά από οκτώ χρόνια, οι κ.κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης διασταύρωσαν χθες τα ξίφη τους τηλεοπτικά και ανέπτυξαν τις θέσεις και τα προγράμματά τους, πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Απέναντι στους πολιτικούς αρχηγούς κάθισαν, με αλφαβητική σειρά, οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Δηλαδή, η Μάρα Ζαχαρέα (STAR), η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), ο Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), ο Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), ο Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και η Ράνια Τζίμα (MEGA).

Να θυμίσουμε ότι με κλήρωση καθορίστηκε ότι η Σία Κοσιώνη θα ήταν η πρώτη δημοσιογράφος που θα έκανε ερώτηση ενώ ο κύκλος των θεματικών έκλεισε με ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα.

Οι δημοσιογράφοι έφτασαν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει κατά την είσοδό τους. Σία Κοσιώνη, Ράνια Τζίμα και Μάρα Ζαχαρέα επέλεξαν μονόχρωμα κοστούμια.

Ας δούμε λοιπόν λεπτομερώς τι φόρεσαν οι 3 κυρίες: 

Ράνια Τζίμα

Η κεντρική παρουσιάστρια του Mega επέλεξε ένα μαύρο μεσάτο κοστούμι, το οποίο έκανε την διαφιρά με το λευκό του πέτο στο σακάκι. Έβαλε slim fit παντελόνι και κρατούσε μεγάλη tote τσάντα και μαύρες γόβες.

Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα, επέλεξε ένα κόκκινο κοστούμι το οποίο συνδύασε με ένα εμπριμέ πουκάμισο σε μοβ-κόκκινα χρώματα και tropical σχέδια. Ήταν και η μοναδική που φόρεσε flat παπούτσια και κράτησε και μία μικρή, μπορντό τσάντα.

Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη επέλεξε ένα κοστούμι σε apple green απόχρωση και από μέσα ένα λευκό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία oversized, λευκή τσάντα Hogan και λευκές γόβες. 

φωτο: eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ