Αγίου Πνεύματος εκδρομή στην Πάρο: 4 ημέρες / 3 νύχτες - Ενδώστε σε διακοπές στο μαγευτικό Κυκλαδίτικο νησί με ονειρεμένες παραλίες & κοσμοπολίτικο αέρα

Μοναδική ευκαιρία που αξίζει!

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτείνουν ένα υπέροχο ταξίδι!

4 μέρες με πλοίο σε Πάρο - Παροικιά - Νάουσα - Μεγάλος γύρος Νησιού - Πεταλούδες - Αντίπαρος - Κουφονήσι - Ηρακλειά. Διαμονή στο SAINT GEORGE BEACHFRON RESORT 4* στη Χρυσή Ακτή ή στο ARKOULIS HOTEL 3* στη Νάουσα με πρωινό μπουφέ καθημερινά. 

Οι αναχωρήσεις είναι: 2/6

Πληροφορίες πακέτου

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ
Πειραιάς - Παροικιά – Νάουσα και Χρυσή Ακτή
Αναχώρηση από Πειραιά για Πάρο. Άφιξη στην Παροικιά, την πρωτεύουσα του νησιού με τα γραφικά κυκλαδίτικα σπιτάκια και τα νεοκλασικά αρχοντικά και περίπατος προς το ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλιά πόλη και φυσικά την Παναγία την Εκατονταπυλιανή. Χρόνος για γεύμα και μεταφορά στο πολυτελές SAINT GEORGE BEACHFRONT RESORT 4* στη Χρυσή Ακτή ή στο κεντρικό ARKOULIS HOTEL 3* στη Νάουσα. Το απόγευμα περίπατος στη Νάουσα στην υπέροχη παραλία της και χρόνος για δείπνο.

2η ΜΕΡΑ
Γύρος Νησιού - Πεταλούδες - Λεύκες
Πρόγευμα μπουφέ και ολοήμερη εκδρομή που ξεκινάει από το Μοναστήρι του Αγίου Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) και συνεχίζει στον βιότοπο με τις Πεταλούδες Tiger moth με τα πορτοκαλοκόκκινα χρώματα. Επόμενος σταθμός μας η Αλυκή και το ναυτικό μουσείο “Σκορπιός” (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για τον Δρυό και το Πίσω Λιβάδι, όπου χρόνος για γεύμα. Αργότερα θα ανηφορίσουμε στη Μάρπησσα και τις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Στα Αρχαία Λατομεία στο Μαράθι θα μάθουμε τι είναι ο λυχνίτης της Πάρου και γιατί από αυτόν κατασκευάστηκαν τα πιο φημισμένα αγάλματα της Αρχαίας Ελλάδος, όπως η Αφροδίτη της Μήλου, ο Ερμής του Πραξιτέλη, οι Κόρες της Ακρόπολης, η Νίκη της Σαμοθράκης κ.α. Το βράδυ χρόνος για δείπνο.

3η ΜΕΡΑ
Εκδρομή στην Αντίπαρο
Πρόγευμα μπουφέ και μεταφερόμαστε στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με πλοιάριο θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Περιήγηση στα γραφικά πλακόστρωτα με τα λουλουδιασμένα σπίτια και το ενετικό κάστρο. Χρόνος για γεύμα στην Αντίπαρο και επιστροφή στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το απόγευμα ρομαντική βόλτα στη Νάουσα και ελεύθερος χρόνος για ποτό και δείπνο.

4η ΜΕΡΑ
Πάρος - Κουφονήσι – Ηρακλειά – Πάρος - Πειραιάς
Πρόγευμα μπουφέ και ξεκινάμε για την ολοήμερη κρουαζιέρα στο πανέμορφο και κοσμοπολίτικο Κουφονήσι και τη μικροσκοπική αλλά πανέμορφη Ηρακλειά. Το απόγευμα μεταφορά στο λιμάνι της Παροικιάς για την επιστροφή μας στον Πειραιά.

BLUE STAR FERRIES:

2/6 Πειραιάς – Πάρος 07:25 – 11:25
5/6 Πάρος – Πειραιάς 19:15 – 23:15

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ