«Μάνα Ντόρα, έλα με φόρα»: Αλεξία και Κώστας καλούν τη μητέρα τους στο βήμα - Συγκινημένη η Ντόρα (βίντεο)

«Στα τόσα χρόνια, ποτέ δεν με έχουν προλογίσει τα παιδιά μου, είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω» είπε συναισθηματικά φορτισμένη η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της κεντρικής της προεκλογικής ομιλίας στα Χανιά

Συγκινημένη και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη είπε «στα τόσα χρόνια, ποτέ δεν με έχουν προλογίσει τα παιδιά μου οπότε πρέπει να σας πω ότι μου έχει κοπεί και λίγο η ανάσα, γιατί, κακά τα ψέματα, είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω».

Τα παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία και Κώστας, «άνοιξαν» την κεντρική ομιλία της, το απόγευμα της Τετάρτης στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Μίλησαν για τη μητέρα τους και διηγήθηκαν ο καθένας από μία ιστορία που την χαρακτηρίζει.

«Ατρόμητη, γενναία, αλύγιστη» την χαρακτήρισε η Αλεξία τονίζοντας συγκινημένη: Δεν κιότεψες μαμά, μπροστά σε καμία μάχη. Για ό,τι πίστεψες πάλεψες με νύχια και με δόντια και ταυτόχρονα, δεν μας άφησες ποτέ από το χέρι»

«Όσο ψηλά κι αν έφτασε, το μυαλό της μπορεί να ήταν στις Βρυξέλλες, στην Ουάσινγκτον, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, αλλά η καρδιά της ήταν πάντα εδώ στα Χανιά. Γιατί ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που μας δίδαξε ήταν ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ρίζες, αλλιώς δεν αντέχουν και τους παρασέρνει ο πρώτος άνεμος. Να θυμούνται πάντοτε ποιοι είναι, από που είναι, που πατάνε και τι γυρεύουν», είπε από τη μεριά του ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος μάλιστα «έδωσε πάσα» στη μητέρα τους λέγοντάς της να… έρθει με φόρα.

Συγκινημένη και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ξεκινώντας την ομιλία της: «Στα τόσα χρόνια, ποτέ δεν με έχουν προλογίσει τα παιδιά μου οπότε πρέπει να σας πω ότι μου ΄χει κοπεί και λίγο η ανάσα, γιατί, κακά τα ψέματα, είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ