7 τρόποι για να κάνετε καθαρισμό της ενέργειάς σας - Διώξτε μακριά κάθε κακή σκέψη

Βρεθείτε μπροστά στον καθρέφτη και ξεκινήστε να κάνετε δηλώσεις αγάπης.

Μέσα στην καθημερινότητα μας υπάρχει πίεση και άγχος, με συνέπεια να μας γεμίζει αρνητικά κύματα και τοξικότητα.

Πως μπορούμε να αμυνθούμε από τα αρνητικά κύματα και πως αν έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους, να τα εξαλείψουμε:

1) Βαθιές ανάσες

Γίνεται σωστή οξυγόνωση στον εγκέφαλο, αποσπάται η προσοχή μας, ηρεμεί η αύρα μας και αποβάλλεται η αρνητική ενέργεια κατά την εκπνοή.

2) Διαλογιστείτε

Οι όμορφες σκέψεις και ο οραματισμός θετικότητας σίγουρα είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο κατά της αρνητικότητας. Τονώστε και θωρακίστε τον εαυτό σας με τον διαλογισμό.

3) Φάτε σωστά, λάβετε βιταμίνες

Αυτά που καταναλώνουμε καθημερινά είναι το α-ω για όλο μας τον ψυχισμό. Μια ισορροπημένη διατροφή, ή μια αποτοξίνωση μπορούν να εκριζώσουν τις τοξικές ενέργειες. Θα έχετε παρατηρήσει κι εσείς πως όταν βρισκόμαστε σε περίοδο ψυχολογικής πτώσης είτε προσλαμβάνουμε υπερβολική τροφή, είτε ανεπαρκή. Για αυτό λοιπόν η ισορροπία και οι βιταμίνες είναι απαραίτητες.

4) Κοιμηθείτε

Κοιμηθείτε σωστά, δεν χρειάζονται πολλές ώρες μόνο να κινείστε σε ένα υγιές πλαίσιο όσον αφορά την ποιότητα του ύπνου σας.

5) Οι πολύ κοντινοί σας άνθρωποι να είναι η χαρά της ζωής.

Πολύ σημαντικό είναι, εσκεμμένα να έχουμε κοντά μας ανθρώπους με θετική ενέργεια. Σίγουρα μέσα στη μέρα μας η αρνητικότητα θα κάνει την εμφάνιση της με διάφορους τρόπους. Όσο έχετε ανθρώπους δίπλα σας με όμορφη αύρα , η κακή ενέργεια καταπολεμάται γράφει η  Ελένη Κακλαμάνου στο Awaken.

6) Δώστε βάση στο νερό.

Πιείτε νερό, μπείτε στη θάλασσα, γεμίστε τη μπανιέρα σας, το νερό προστατεύει τον εγκέφαλο, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, ενυδατώνει, μας διεγείρει, μας ανανεώνει, μας αναζωογονεί και μας προστατεύει. Ερχόμαστε σε άμεση επαφή με ένα στοιχείο που κυριεύει τον οργανισμό μας και τρέφεται από αυτό σε ένα πολύ μεγάλο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, φαίνεται να φεύγει αποτελεσματικά η μη επιθυμητή ενέργεια.

7) Βρεθείτε μπροστά στον καθρέφτη και ξεκινήστε να κάνετε δηλώσεις αγάπης.

Στην αρχή ίσως σας φανεί κάπως περίεργο, όμως με το τέλος της άσκησης κι έπειτα, θα αισθάνεστε πολύ πιο θετικά.

Όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να παλεύουμε κάθε μέρα ,να αγωνιζόμαστε για την υγεία μας, τη θετικότητα μας, την αγάπη που έχουμε μέσα μας. Πολλές φορές μας καταπίνει η αρνητική ενέργεια όμως πάντα και σε όλα υπάρχει επιστροφή στο σημείο που επιθυμούμε, όπως επίσης και η δημιουργία κάποιου άλλου ακόμα καλύτερου που ούτε καν έχουμε φανταστεί. Με μικρά βήματα όλοι φτάνουμε στην ευτυχία και στα όνειρα μας. Αρκεί να προσέχουμε τον εαυτό μας και να τον θωρακίζουμε, είναι το ισχυρότερο όπλο προς την επιτυχία μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ