Κάννες 2023 - Σάλμα Χάγιεκ: Με καταπληκτικό φόρεμα Alexander McQueen έλαμψε στο χαλί - Η mermaid φούστα και το βαθύ ντεκολτέ που "έκλεψαν" την παράσταση (φωτό)

Καταπληκτική για ακόμη μία φορά!

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της σε εντυπωσιακές, λαμπερές και σέξι δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά to επίπεδο της κομψότητας της απογειώθηκε και φαίνεται πως κανείς δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί. Έχει πάντοτε iconic παρουσία και οι στιλιστικές της επιλογές είναι πάντα the best.

Η Σάλμα Χάγιεκ παρακολούθησε το «Killers of The Flower Moon» κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και με τη σειρά τους οι θαυμαστές της σχολίασαν θετικά το μωβ φόρεμά της με το βαθύ ντεκολτέ.

Στο πλευρό της ήταν και ο αγαπημένος της σύζυγος, Φρανσουά Ανρί Πινό, με τον οποίο αντάλλαξαν μερικά τρυφερά βλέμματα καθώς οι φωτογράφοι «πάγωσαν» για πάντα τη στιγμή στα φωτογραφικά καρέ.

Εντυπωσίασε ξανά τους θαυμαστές της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών καθώς αυτή τη φορά επέλεξε ένα ιδιαίτερο φόρεμα από τη συλλογή του Alexander McQueen για το φθινόπωρο του 2023.

Με θεατρικό γιακά, υπέροχη μοβ απόχρωση, βαθύ ντεκολτέ και σιλουέτα fishtail, αυτό το φόρεμα φαίνεται πως «ράφτηκε» για να φορεθεί σε κόκκινο χαλί.

Διαβάστε ακόμη: Σάλμα Χάγιεκ: Χορεύει ξέφρενα για τους 24 εκατ. followers - Το καυτό ατύχημα με το μπουρνούζι (βίντεο)

Η Σάλμα Χάγιεκ ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό της look με ένα κρυστάλλινο κολιέ και ένα λαμπερό βραχιόλι που δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ