Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Η παραδοσιακή γιορτή που διοργάνωσε προς τιμήν της μέλλουσας νύφης της & μέλλουσας βασίλισσας της χώρας (φωτό - βίντεο)

Όλα όσα έγιναν στο πάρτι της βασίλισσας Ράνια για τη μέλλουσα νύφη της.....

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας διοργάνωσε το παραδοσιακό πάρτι χέννας στο παλάτι Raghadan προς τιμή της μέλλουσας νύφης της, Ραζούα Αλ Σάιφ (Rajwa Al Saif) η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Χουσεΐν Μπιν Αμπντάλα.

Ο βασιλικός γάμος θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου στο Αμμάν.

Η βασίλισσα Ράνια ντυμένη με μία γαλάζια δημιουργία με περίτεχνα κεντήματα μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή παραδοσιακή εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Γιορτάζοντας την όμορφη Ραζούα μας».

 

Δείτε επίσης: Γάμος κόρης βασίλισσας Ράνιας: Το νυφικό επισκίασε η τουαλέτα Dior soleil της fashionista μαμάς (φωτό - βίντεο)

Οπως αναφέρει το Tatler μία από φωτογραφίες δείχνει τη βασίλισσα και τη μέλλουσα νύφη να περπατούν χέρι-χέρι στη αίθουσα ενώ μία άλλη τη Ραζούα να σκουπίζει τα δάκρυά της καθώς η βασίλισσα Ράνια εκφωνεί έναν συγκινητικό λόγο.

Η μέλλουσα νύφη έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό φόρεμα και ένα μεταξωτό πέπλο με πολλούς συμβολισμούς από την σχεδιάστρια Honayda Sarafi. Οπως αναφέρει η Vogue επτά ιορδανικά αστέρια κοσμούσαν το λευκό πέπλο της τα οποία συμβόλιζαν το επτάκτινο αστέρι που βρίσκεται στη σημαία της Ιορδανίας.

 

 

 

 

Επίσης το πέπλο περιλάμβανε περίτεχνα σχέδια από φοινικόδεντρα ως αναφορά στη Σαουδική Αραβία και στίχους κεντημένους με χρυσή κλωστή του Τυνήσιου ποιητή Αμπούλ-Κασέμ Ετσεμπί(Aboul-Qacem Echebbi).

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη σχεδιάστρια για το πέπλο της νύφης χρειάστηκαν 760 ώρες να ολοκληρωθεί ενώ το φόρεμά της ήταν αποτέλεσμα 340 ωρών εργασίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ