Στα ροζ η πριγκίπισσα Kate: Το royal fashion είδωλο με ένα tone sur tone κοστούμι - γιλέκο, σε μία έκρηξη θηλυκότητας

Fashion icon...

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδειχνε σήμερα αβίαστα κομψή με ένα όμορφο ροζ κοστούμι για την επίσκεψή της στο Μουσείο Foundling

Η Κέιτ Μίντλετον, 41 ετών, είναι προστάτιδα του μουσείου στο κέντρο του Λονδίνου, το οποίο αφηγείται την ιστορία του Νοσοκομείου Foundling, το οποίο στα μέσα του 18ου αιώνα άρχισε να φροντίζει παιδιά που εγκαταλείπονταν από τις μητέρες τους, οι οποίες δεν μπορούσαν να τα φροντίσουν.

Η royal φόρεσε ένα σύνολο Alexander McQueen για την επίσκεψη, στην οποία συνάντησε ανθρώπους που έχουν ζήσει στο σύστημα φροντίδας, με ανάδοχους ή θετούς γονείς.

Η μητέρα τριών παιδιών εμφανίστηκε χαλαρή καθώς έμπαινε στο μουσείο, όπου την συνόδευσε ο ράπερ Professor Green, ο οποίος είναι ένας από τους πρωταθλητές του Shaping Us.

Η Κέιτ είχε τα μαλλιά της, χαλαρές μπούκλες, ενώ επέλεξε ένα ουδέτερο μακιγιάζ.

Για την περίσταση, πρόσθεσε μια πινελιά ρουζ στα μάγουλά της και eyeliner. 

Η πριγκίπισσα έχει φορέσει το κοστούμι σε διάφορες περιστάσεις στο παρελθόν, μεταξύ άλλων και για να επισκεφθεί το Βασιλικό Ίδρυμα πέρυσι, αναφέρει η Daily Mail.

Η Κέιτ έχει στενή σχέση με τον Alexander McQueen, καθώς έχει φορέσει τα σχέδια του βρετανικού οίκου μόδας σε πολλές περιπτώσεις, κυρίως για το γάμο της το 2011.

Στο σύνολο πρόσθεσε μια νέα ζώνη αξίας 90 λιρών από την πολυτελή σχεδιάστρια Camilla Elphick του Λονδίνου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ