Δείτε το Γιώργο Αγγελόπουλο & τη Δήμητρα Βαμβακούση να πηδάνε από την πεζογέφυρα Καλατράβα στη λεωφόρο Κατεχάκη - Γιατί το έκαναν; (βίντεο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι γεννημένος να επιβιώνει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Τώρα διαπιστώνουμε ότι και η Δήμητρα Βαμβακούση δεν είναι τυχαία στο πλάι του!

Αυτή τη φορά ο Survivor Ντάνος απέδειξε τις δυνατότητές του σε ελληνικό έδαφος για χάρη των αναγκών ενός διαφημιστικού σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

NTANOS.jpg

Μάλιστα, στο πλευρό του βρέθηκε και η αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση, αποδεικνύοντας έτσι ότι...είναι και αυτή για τα δύσκολα!

Οι δυο τους μπήκαν σε mode «Επικίνδυνες αποστολές» και πραγματοποίησαν ένα γύρισμα που θα ζήλευε μέχρι και ο Tom Cruise.

Πήδηξαν από την πεζογέφυρα Καλατράβα στη λεωφόρο Κατεχάκη αφού βέβαια οι αρμόδιοι είχαν λάβει προηγουμένως όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και στο έδαφος υπήρχε προστατευτικό στρώμα για να μην χτυπήσουν.

«Είμαστε πράκτορες, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Την άλλη εβδομάδα θα βγει το σποτ» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του «Πρωινού».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μαζί πάνω από έξι μήνες και τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, χθες έγινε γνωστό ότι ο Ντάνος πήγε την καλή του στην μητέρα του στην Σκιάθο για να την γνωρίσει από κοντά, πράγμα που σημαίνει ότι όλα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Το επόμενο βήμα στη σχέση τους! - Στη Σκιάθο για να της γνωρίσει τη μητέρα του (βίντεο)

Ο δικηγόρος και φίλος του Ντάνου, ο Αναστάσιος Ντούγκας είχε πει σε δηλώσεις του στο Πρωινό: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος και μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο. Ο Γιώργος με τη Δήμητρα συνεργάζονται και επαγγελματικά, είχαμε μία συνάντηση όντως στο γραφείο μου, ξέρω ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί. Ξέρω ότι και συνεργάζονται και όλα είναι καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ