Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη καλούμαστε να επιλέξουμε τι θέλουμε περισσότερο.

Τι επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και με τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη, κι αυτό αν μη τι άλλο δεν είναι ιδιαίτερα απλό. Έτσι η πρώτη μέρα του Ιουνίου είναι μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση και απρόοπτα. Υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη με κάποιο τρόπο καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές τι θέλουμε περισσότερο. 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε «κάπως» σήμερα ή περισσότερο εσωστρεφείς και χωρίς πολλά πολλά κέφια με τη Σελήνη στον Σκορπιό. Η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Κριοί, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε ένα-δυο σημαντικά πράγματα για να μην χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες και στην πορεία νιώθετε μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει έμφαση στις σχέσεις σας που γίνονται η σημαντική προτεραιότητα της ημέρας. Δυστυχώς όμως με έντονη πίεση τόσο από την πλευρά σας όσο από την πλευρά των άλλων είτε είναι οι συνεργάτες σας, είτε ο σύντροφος και οι φίλοι. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχουμε όψεις με Δία και Άρη η ασφαλέστερη οδός είναι αυτή της δράσης και παράλληλα της ψυχραιμίας. Προσπαθήστε το άγχος που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων, είτε της δουλειάς είτε των προσωπικών σας στόχων, να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο εδώ και τώρα από το να σκέφτεστε το μέλλον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό και στις απαιτητικές όψεις που σχηματίζει δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στη μέρα σας. Ενδεχομένως κάτι να μην πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. Από την άλλη, δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ