Μαρία Αναστασοπούλου: '' Ο Γιώργος Παπαδάκης μου έδωσε χώρο & πήγε καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα - Δεν ξέρω αν θα είμαι μόνη μου στο πρωινό

«Δεν έγινε καμία κουβέντα με τον Ant1 για να είμαι μόνη μου του χρόνου στο πρωινό», είπε! 

Στον καναπέ του "Χαμογέλα και Πάλι" κάθισε η δημοσιογράφος, Μαρία Αναστασοπούλου, και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την πορεία της στον χώρο αλλά και για τη ζωή της.

«Το βράδυ πριν την πρεμιέρα στο Καλημέρα Ελλάδα κοιμήθηκα σαν πουλάκι, γιατί ήταν μία συνειδητή επιλογή μέσα μου για αρκετούς μήνες. Είχα μία μεγάλη προσμονή για το πώς θα βγει όλο αυτό, εάν θα «κουμπώσουμε» με τον Γιώργο Παπαδάκη», δηλώνει η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δεν σου κρύβω ότι από τις διαθέσιμες επιλογές που είχα διάλεξα την πιο δύσκολα προβλέψιμη στο πώς θα εξελιχθεί. Παρ’ όλα αυτά ο Γιώργος Παπαδάκης απέδειξε φέτος ότι η εκπομπή που έχει μάθει να κάνει με απόλυτη επιτυχία για 32 χρόνια μπορεί να γίνει και αλλιώς. Μου έδωσε χώρο και πήγε καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα», τονίζει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Έπρεπε να μπω σε μία ομάδα που ήταν ήδη χτισμένη, να προσαρμοστώ και εκείνοι να με μάθουν. Έγινε πολύ γρήγορα, έμαθα τους κώδικες», επισημαίνει η Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει κάποια στιγμή και στην ψυχαγωγία, χαρακτηρίζοντας εξαιρετική την ολιγοήμερη εμπειρία της δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής και τα σενάρια περί αποχώρησης του Γιώργου Παπαδάκη από την παρουσίαση, η δημοσιογράφος απαντά:

Δείτε επίσης:  Η Μαρία Αναστασοπούλου με δική της βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1; Όλες οι λεπτομέρειες (βίντεο)

«Η συμφωνία μου τον ΑΝΤ1 ήταν ότι έρχομαι για να συνεργαστώ και να είμαι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν γνωρίζω τίποτα πέρα από αυτό, δεν έγινε ποτέ καμία κουβέντα να συνεχίσω μόνη μου. Αν με ρωτάς, δύσκολα θα φανταζόμουν το Καλημέρα Ελλάδα χωρίς αυτόν, είναι όντως το παιδί του».

Τέλος, η Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε και στη νέα της βραδινή εκπομπή με τίτλο «Αρένα», η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από δύο εβδομάδες.

«Αυτό δεν ήταν στην αρχική μας συμφωνία, προέκυψε στην πορεία. Υπήρχε η ιδέα να γίνει μία βραδινή εκπομπή, μου έγινε η πρόταση και τη δέχτηκα. Τους λέω: ωραία, το κάνουμε από Σεπτέμβρη; Και μου λένε: τώρα θα το κάνουμε, ποιον Σεπτέμβρη;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ