Μαρία Σολωμού: Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte - Κάνουμε παρέα άλλα η κατάσταση είναι flirtatious» (βίντεο)

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τα επαγγελματικά της, τα προσωπικά της και τα ευτράπελα που έχει βιώσει.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τα επαγγελματικά της, τα προσωπικά της και ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον... Mente Fuerte. 

mariasolomou_official_349975072_974006220293966_2668517103782166193_n.jpg

mariasolomou_official_345894809_134058066330586_2842913031647619960_n.jpg

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Αυτή την περίοδο είμαι στην Θεσσαλονίκη για το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας». Θα κάνω την Τιτάνια, έναν ρόλο που ήθελα από τη σχολή. Δεν ήταν παρουσίαση αυτό που έκανα στο «Roomies». Εγώ είχα το ρόλο της λίγο αφελούς, χαζούλας, γιατί δεν τα καταφέρνω πολύ καλά», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί είπε: «Έχω τηλεοπτική πρόταση για late night, θα δω όμως δεν ξέρω. Θεωρώ ότι όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές και οι άνθρωποι που τις απαρτίζουν είναι πολύ comme il faut. Όλη αυτή η ιστορία με το politically correct φτάνει άκρο και φοβάσαι τι θα πεις, γιατί μετά θα σε πιάσουνε στο στόμα τους και θα σε τσακίσουν».

Ποιά είναι η επαφή της με τα social media;

«Από τότε που έχω Instagram έχω και τους haters. Δεν απαντάω ποτέ, ούτε στα καλά ούτε στα αρνητικά. Με έχουν φλερτάρει μέσω Instagram, άλλα δεν απάντησα. Άνθρωπος σε μαγαζί με έχει κοιτάξει τον έχω κοιτάξει, δεν μιλήσαμε ποτέ και την επομένη μέρα βρήκα μήνυμα. Ε όχι, δεν θα απαντήσω! Δηλαδή τι είσαι; Κότα;», αναρωτήθηκε η Μαρία Σολωμού.

Για τα περίεργα που της έχουν συμβεί, αλλά και για τις σχέσεις της αποκάλυψε: «σε καμία δυο κωμωδίες που γίνονται έκτροπα, έχω κατουρηθεί απ’ τα γέλια πάνω στη σκηνή. Τι να κάνω; Συνέχισα! Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο ως επίσημη σύντροφος, που υπήρχε γάμος, άλλα δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό. Όταν προκύπτει τρίτο πρόσωπο υπάρχει λόγος. Ο δικός μου δεν είναι πότε το «θα χωρίσει και θα τον κάνω δικό μου» γιατί δεν θέλω κάτι τέτοιο. Ο δικός μου είναι ο έρωτας. Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα και όταν έρχεται αυτό το συναίσθημα δεν θέλησα ποτέ κανέναν να διαλύσω».

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά με το στήθος μου - Στα 16 μου πήγα σε γιατρό για να το κόψω»

Για τον Mente Fuerte:

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Αυτό με το
«τοξική σχέση» το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μία σχέση που δεν είναι τοξική. Δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε εγρήγορση, η ερωτική σχέση που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου!»
, τόνισε κλείνοντας η Μαρία Σολωμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ