Στις Σπέτσες & πάλι η Κλόντια Σίφερ που αγαπάει την Ελλάδα- τα υπέροχα καλοκαιρινά φορέματά της πάνω στο σκάφος - Παρέα με την φίλη της (φωτό)

Το θρυλικό top model ξεκινάει το καλοκαίρι της από την Ελλάδα. 

Το πανέμορφο μοντέλο Κλόντια Σίφερ, επισκέφτηκε για άλλη μια φορά την Ελλάδα και συγκεκριμένα τις Σπέτσες για να απολαύσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.  

Μάλιστα «ανέβασε» στα social media φωτογραφία της, στην οποία βρίσκεται πάνω σε σκάφος , μαζί με την φίλη της, Uta Huesch .

 

 

Το top model, που μεσουράνησε τη δεκαετία των 90s, παραμένει στα 53 της χρόνια, γοητευτική και η σιλουέτα της, πάντα καλλίγραμμη.

Φορώντας ένα μάξι, nude, απόλυτα καλοκαιρινό φόρεμα το οποίο συνδυάσε με σανδάλια σε ταμπά χρώμα, με άσπρα γυαλιά ηλίου και κρατώντας ψάθινη τσάντα, πόζαρε στο φακό. Μια σικ εμφάνιση, θα λέγαμε εμείς. 

Δείτε επίσης: Στις Σπέτσες η Κλόντια Σίφερ που αγαπάει Ελλάδα- τα υπέροχα καλοκαιρινά φορέματά της πάνω στο σκάφος & στην βόλτα (φωτό &βίντεο)

Η Κλόντια Σίφερ ανάρτησε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο instagram και έγραψε ''Τίποτα δεν είναι σαν τα ψώνια με την καλύτερή μου φίλη''. 

Να σημειώσουμε πως το μοντέλο αγαπά την χώρα μας και βρέθηκε στο νησί των Σπετσ΄ψν και πέρυσι. 

Μάλιστα πριν τις Σπέτσες, επισκέφτηκε και το Πόρτο Χέλι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ