Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mπορεί να έχουμε μεγαλύτερη αγωνία, ανασφάλεια και άγχος για την πορεία των επαγγελματικών μας

Τι επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι το βράδυ και συγκεκριμένα μέχρι τις 21:31 που εισέρχεται στον Ταύρο. Τις βραδινές ώρες θα ολοκληρώσει το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κι έτσι στο τελείωμα της μέρας μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο, δύσκολα συναισθήματα και ένταση στις σχέσεις μας και κυρίως στις επαγγελματικές. 

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της ημέρας μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή με μια προσωπική σχέση. Κάτι μπορεί να μην σας ικανοποιεί με τον τρόπο που γίνεται ή μπορεί να υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σας κι ένα συνεργάτη ή τον σύντροφο σας.

Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά και από το βράδυ κι έπειτα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε ό,τι θέλετε. Ακόμη προσπαθήστε να μη σκέφτεστε για το μέλλον της δουλειάς σας με τους όρους και τις συνθήκες που δουλεύετε σήμερα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα είναι οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που έχουν προτεραιότητα και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια ή να είστε πολύ αισιόδοξοι. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ζωντανεύει το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση, κι έτσι το βράδυ της Τρίτης έχετε κέφι να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα συναισθηματικοί μπορεί να είστε σήμερα και να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε ακόμη και στο χώρο του σπιτιού. Πριν αντιδράσετε όμως με τρόπο που δεν συνηθίζετε, προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα.

Το βραδάκι με τη Σελήνη στον Ταύρο ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις από τη δουλειά που πρέπει να τις φέρετε εις πέρας ή μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με ένα συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ