Τζένιφερ Λόπεζ: Με μία hot φωτογραφία ευχήθηκε στον σύζυγο της, Μπεν Άφλεκ - Οι αντιδράσεις στα social media

Τι σχολίασαν;

Με ένα φωτογραφικό καρουζέλ ευχήθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στον αγαπημένο της, Μπεν Άφλεκ για τη γιορτή του πατέρα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία σειρά από χαριτωμένες φωτογραφίες είτε αγκαλιά με τον Άφλεκ, είτε μόνο του.

 

 

Μάλιστα στην πρώτη εικόνα εμφανίζεται μόνος του, χωρίς μπλούζα ποζάροντας στον καθρέφτη.

"Daddy Appreciation Post ✨ Χρόνια πολλά μπαμπά και Χρόνια Πολλά σε όλους τους καταπληκτικούς μπαμπάδες εκεί έξω!! Σας αγαπάμε και σας εκτιμούμε περισσότερο από όσο θα ξέρετε ποτέ", έγραψε χαρακτηριστικά η Λατίνα τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ - Εύα Μέντες: Άλλαξαν look ταυτόχρονα - Το κούρεμα αλα Farrah Fawcett (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: Εύχεται στον σύζυγο της, Βύρωνα Βασιλειάδη με την πιο γλυκιά φωτογραφία - "Μας λείπεις & σε αγαπάμε πολύ"

Και φυσικά δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια τα όποια στάθηκαν στο γεγονός ότι δε δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα παιδιά τους όλοι μαζί, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο για το γεγονός ότι δεν ευχήθηκε στον πρώην άνδρα της, Μαρκ Άντονι και πατέρα των δίδυμων παιδιών της, Έμα Μάριμπελ και Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπέν Άφλεκ έχει τρία παιδιά, τη Βάιολετ 17 ετών, και τη Σεραφίνα 14 ετών, καθώς και τον 11χρονο Σάμιουελ, τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ