Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ίσως κάποιες στιγμές να νιώθουμε χαμένοι στην κατεύθυνσή μας...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η πραγματικότητα με τη φαντασία μπορεί να διαχωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή σήμερα και πολλές φορές να μπερδεύονται και μεταξύ τους, καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα.

Ίσως κάποιες στιγμές να νιώθουμε χαμένοι στην κατεύθυνσή μας, και σε αυτή την περίπτωση αυτό που βοηθά ιδιαίτερα είναι να ακολουθήσουμε την πεπατημένη, τον δρόμο που έχουμε ξαναδοκιμάσει και μας έχει ωφελήσει, παρά να κάνουμε πειράματα ρισκάροντας την ασφάλεια των δεδομένων μας.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να απλοποιήσετε όσο γίνεται τα θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σας σήμερα. Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι έχουν πέσει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις πάνω σας και μπορεί να χρειαστεί να δουλεύετε για 2 ανθρώπους όχι για έναν. Έτσι το άγχος σας πολλαπλασιάζεται δημιουργώντας φθορά και στην πνευματική και ψυχική σας υγεία. Προσπαθήστε να πάτε με ένα ρυθμό που δεν σας ζορίζει, ειδικά τώρα που είμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα που σας στρεσάρει περισσότερο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν χρειάζεται να το πηγαίνετε δια μέσου Καρπενησίου για να λύσετε κάποιο πρόβλημα. Πείτε ακριβώς αυτό που θέλετε ευθέως χωρίς περιστροφές και θα έχετε περισσότερη τύχη σήμερα να το επιλύσετε. Ίσως τις τελευταίες μέρες έχετε υπεραναλύσει στο μυαλό σας μια κατάσταση ή μπορεί να έχετε επηρεαστεί από άλλους στο περιβάλλον σας και το έχετε κάνει βουνό. Καιρός λοιπόν να πάρετε μια πιο άμεση προσέγγιση στο όποιο ζήτημα σας απασχολεί και φυσικά να το εξηγήσετε όσο πιο απλά γίνεται και στους άλλους γιατί μπορεί να είναι βοηθητικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά πιεστική θα είναι και η σημερινή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς βρισκόμαστε υπό την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα. Είναι όμως πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε μέσα στη μέρα να διαχωρίσετε λίγο τη δουλειά και τον χρόνο που διαθέτετε στον εαυτό σας ή την οικογένεια σας ακόμη κι αν δουλεύετε από το χώρο του σπιτιού. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ