"First Dates": Προβλήθηκε το πρώτο γκέι ραντεβού - Το twitter πήρε "φωτιά" από τα σχόλια, "Επιτέλους!" (βίντεο)

Πως το σχολίασαν στα social media;

Το πρώτο γκέι ραντεβού στην τηλεόραση είναι γεγονός! Συγκεκριμένα, στο «First Dates» και στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου ξεχώρισε η γνωριμία δύο ανδρών. 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχτηκε τον Αλέξανδρο και τον Ανδρέα, με τους δυο τους να απολαμβάνουν ένα ποτό στο μπαρ της εκπομπής και να συζητούν.

Μεταξύ των όσων είπαν, ο δεύτερος αποκάλυψε, πως δεν έχει κάνει come out στους γονείς του, καθώς πρόκειται για κάτι φυσιολογικό που δεν χρειάζεται να το συζητάει.

Διαβάστε ακόμη: Ζενεβιέβ Μαζαρί για θυρεοειδή: «Από τα 11 μέχρι τα 15 είχα συμπτώματα, αναιμία, υπόταση - είχα το χρώμα του νεκρού» (βίντεο)

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ

Μετά την προβολή του ραντεβού τους στην τηλεόραση, τα σχόλια για την επιλογή της παραγωγής να συμπεριλάβει στους παίκτες, δύο ομοφυλόφιλους, πήραν «φωτιά» στο Twitter.





«Θεωρώ υπέροχη πρωτοβουλία που η εκπομπή εντάσσει ραντεβού ομόφυλων ζευγαριών», «Εξελιγμένο το First Dates, κάνει και γκέι ραντεβού» γράφουν μερικά από τα σχόλια στην πλατφόρμα, που στην πλειοψηφία τους ήταν θετικά προσκείμενα προς την επιλογή της παραγωγής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ