Αυτός είναι ο σεφ που μαγείρεψε για τα ζεύγη Oμπάμα - Χανκς- Ποιος είναι ο Λούκα Φουρίνι (φωτό - βίντεο)

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος και η οικογένειά του φιλοξενούνται στην Αντίπαρο από τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον

Στην Ελλάδα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του, προσκεκλημένοι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον.

Οι οικογένειες Ομπάμα και Χανκς επισκέφθηκαν οινοποιείο στη Σίφνο και στη συνέχεια έκαναν βόλτα στα στενά σοκάκια της Σίφνου πάντα με την ασφάλεια Αμερικανών πρακτόρων που είχαν ακροβολιστεί σε όλα τα σημεία απ' όπου θα περνούσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής, η ασφάλεια του πρώην πλανητάρχη έχει καταφέρει - σχετικά με το πρόγραμμά του - να ξεγελάσει μέχρι και έμπειρους τηλεοπτικούς παρουσιαστές, οι οποίοι επικαλέστηκαν “αποκλειστικές πληροφορίες” για λουκούλλειο γεύμα προς τιμή των Ομπάμα στο σπιτι του Τομ Χάνκς και της Ρίτα Γουίλσον το βράδυ της Πέμπτης. Μόνο που οι Ομπάμα έφτασαν στην Αντίπαρο... την Παρασκευή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Αμερικανοί πράκτορες που συνοδεύουν την οικογένεια Ομπάμα (πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ταξίδι τους στην Ελλάδα τους συνοδεύουν και οι δυο κόρες τους) έχουν καταφέρει να μην βγει ούτε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από την διαμονή τους στο νησί. Κάλλιστα αυτό θα μπορούσε να συμβεί κατά την επίσκεψη τους στο ουζερί της Νάουσας, όμως και εκεί φρόντισαν να μην συμβεί το παραμικρό που θα μπορούσε να “προδώσει” την παρουσία τους για λόγους ασφάλειας βέβαια.

Δείτε επίσης: Μπαράκ Ομπάμα: Βόλτα στα σοκάκια της Σίφνου με τη Μισέλ και τις κόρες του - Διακοπές με Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον (βίντεο)

 Προς απογοήτευση των Παριανών, ούτε οι Ομπάμα αλλά ούτε και οι Χανκς ανέβασαν κάποια φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στα σόσιαλ μίντια, κάτι που θα αποτελούσε μεγάλη διαφήμιση τόσο για το νησί, όσο και για τη χώρα μας. Δρακόντεια ήταν και τα μέτρα ασφάλειας κατά την μεταφορά των Ομπάμα από την Πάρο στην Αντίπαρο με το φέρι. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας ζήτησαν την απενεργοποίηση όλων των καμερών προκειμένου να μην διαρρεύσει κάποιο στιγμιότυπο.

Eκτός από τον κυκλαδίτικο ήλιο, την ομορφιά των ελληνικών νησιών αλλά και τα μαϊστράλια του Αιγαίου, το ζεύγος Ομπάμα απόλαυσε και εκλεκτές γεύσεις.

Συγκεκριμένα Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα έφαγαν από τα χέρια του διάσημου πριβέ σεφ, Λούκα Φουρίνι που εργάζεται στην Αντίπαρο και είχε το προνόμιο να μαγειρέψει για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μάλιστα ο Λούκα Φουρίνι ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram χειρόγραφα σημειώματα στα οποία τόσο το ζεύγος Ομπάμα όσο και ο Τομ Χανκς τον ευχαριστούν.

«Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες μέρες στο όμορφο σκάφος σας. Σας είμαστε ευγνώμονες», έγραψε η Μισέλ Ομπάμα.

Από την πλευρά του ο Μπαράκ Ομπάμα ευχαρίστησε για «αυτό το υπέροχο ταξίδι» και δήλωσε «ιδιαιτέρως ευγνώμων για τη φιλοξενία».

Τέλος, ο Τομ Χανκς έγραψε τη λέξη «ευτυχία».

 

 

Ποιος είναι ο Λούκα Φουρίνι

Eίναι επαγγελματίας private σεφ και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, για να μάθει , νέες κουλτούρες, γεύσεις και παραδοσιακές αυθεντικές συνταγές.

Δούλεψε 2 χρόνια σε εστιατόριο με αστέρι Michelin, 10 χρόνια συνολικής εμπειρίας, το τελευταίο 1 σαν ιδιωτικός σεφ.

Μου αρέσει η άμεση επαφή με τον πελάτη, μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους και να τους δείξω το βήμα για να φτιάξω υπέροχα πιάτα, αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αλλάζω, και από το εστιατόριο τώρα είμαι αφιερωμένος στη βίλα, στην τροφοδοσία, σαν ιδιωτικός σεφ.

Private Chef Luca Furini - Take a Chef

takeachef.com

Όπως αναφέρει του αρέσει η απευθείας επικοινωνία με τον πελάτη και να τους δείχνει τα βήματα για το πώς γίνονται τα καταπληκτικά πιάτα. Αυτός είναι και ο λόγος που άλλαξε όπως σημειώνει και από «τα εστιατόρια, πλέον είναι αφοσιωμένος σε βίλες και κέτερινγκ ως ιδιωτικός σεφ».

Ο ίδιος δηλώνει την αγάπη του για το φαγητό «είμαι παθιασμένος και αφοσιωμένος να κάνει τον κόσμο να ανακαλύπτει νέες γεύσεις και την αίσθηση με τις δημιουργίες του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ