Ο τύπος έκανε ζωάρα στο 5στερο ξενοδοχείο για 603 ημέρες! Έμενε σε σουίτα & μετά έγινε καπνός

Πως τα κατάφερε;

Απίστευτο κι όμως ακούσαμε και αυτό! Συγκεκριμένα, η ιστορία αυτή έρχεται από την Ινδία όπου για μια περίπου διετία ένας άνδρας κατάφερε να μείνει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων χωρίς να πληρώσει.

Όχι, δεν πρόκειται ούτε για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, αλλά ούτε για κάποιον αξιωματούχο που του παρείχαν δωμάτιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται απλώς, για έναν πανούργο απατεώνα, ο οποίος για… 603 μέρες κατάφερνε να μένει τζάμπα στο ξενοδοχείο, μέχρι να τον ανακαλύψουν.

Πώς τα κατάφερε…
Το ξενοδοχείο ισχυρίζεται ότι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας πλέον χρωστάει 70.000 δολάρια για όλο αυτό το διάστημα που αλώνιζε.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου «Roseate House» όταν ανακάλυψαν την απάτη, ειδοποίησαν την αστυνομία στο Νέο Δελχί και ακολούθησε η σύλληψή του.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στην Ινδία: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες επιζώντων της σιδηροδρομικής τραγωδίας - «Κλαίγαμε όταν βγήκαμε έξω» (φωτό - βίντεο)

Σύμφωνα με τις έρευνες, ο απατεώνας πιθανότατα να είχε βοήθεια από προσωπικό του ξενοδοχείου, αν και ακόμα δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Το check in έγινε στις 30 Μαΐου 2019, όταν είχε κάνει κράτηση για μόνο μία διανυκτέρευση.

Στη συνέχεια με διάφορα τεχνάσματα κατάφερε να παραμείνει στο ξενοδοχείο ως τις 22 Ιανουαρίου 2022, χωρίς να έχει πληρώσει δολάριο. Ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να εξαπατήσει ολόκληρο ξενοδοχείο για τόσο μεγάλο διάστημα δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως. Πιθανότατα να έκανε απάτες με άλλους λογαριασμούς πελατών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί ονόματα. Στις 24 Μαϊου η υπόθεση τέθηκε για πρώτη φορά ενώπιον της αστυνομίας και τις τελευταίες μέρες τα τοπικά ΜΜΕ αρχίζουν να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Σίγουρα υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τα οποία θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ