Mάξιμα της Ολλανδίας & Ματθίλδη του Βελγίου: Με απίθανες τιάρες οι δύο γειτόνισσες - Οι grande εμφανίσεις με διαμάντια & η "τούμπα" ... (φωτό)

Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς αλλά ...

Οι βασίλισσες Μάξιμα και η Ματθίλδη αποδείχθηκαν πιο stylish από ποτέ, στις 20 Ιουνίου 2023, κατά τη διάρκεια του κρατικού συμποσίου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης των Ολλανδών βασιλιάδων στο Βέλγιο. Αυτή ήταν ευκαιρία και για τις δύο royals να λάμψουν με την κομψότητά τους και...τις πιο όμορφες τιάρες τους!

Όλα ήταν έτοιμα στο κάστρο του Λάκεν για να υποδεχτούν τον βασιλιά Willem-Alexander της Ολλανδίας και τη σύζυγό του, Queen Maxima. Οι Ολλανδοί ηγεμόνες, πραγματοποίησαν κρατική επίσκεψη στο Βέλγιο από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου, με οικοδεσπότες φυσικά τον βασιλιά Φίλιππο και τη βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου.

Διαβάστε ακόημ: Mάξιμα της Ολλανδίας & Ματθίλδη του Βελγίου: Με θεσπέσιες βραδινές τουαλέτες οι δύο γειτόνισσες - Έντονο κίτρινο για τη μία, παστέλ για την άλλη

 

 

 

 

 

 

queen maxima

Με την ευκαιρία αυτή, οι δύο βασίλισσες ξεχώρισαν για τη φινέτσα και τις εντυπωσιακές τιάρες τους. Η Maxima επέλεξε ένα φόρεμα από τούλι σε ροζ τόνους του Ολλανδού σχεδιαστή Jan Taminiau, διακοσμημένο με τη μωβ κορδέλα του Βελγικού Τάγματος του Leopold. Για να ολοκληρώσει το ντύσιμό της, επέλεξε την τιάρα Stuart που αποτελείται από μπριγιάν – αλλά χωρίς το επιβλητικό κεντρικό διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού από το οποίο πήρε το όνομά της – και ένα ασορτί κολιέ. 

 

 

Η Ματθίλδη είναι πληθωρική με ένα αμάνικο γαλάζιο φόρεμα καλυμμένο με μια δαντελένια κάπα με την υπογραφή Armani Privé πάνω από την οποία έχει βάλει τη μπλε και πορτοκαλί κορδέλα του Τάγματος του Ολλανδικού Λιονταριού. Η Βασίλισσα των Βελγών πόνταρε επίσης σε ένα σετ αποκλειστικά με διαμάντια φορώντας την τιάρα Nine Provinces, κολιέ καθώς και ασορτί διαμαντένια σκουλαρίκια.

 

 

queen maxima

 

 

Διαβάστε ακόμη: 50 χρονών σήμερα η βασίλισσα του Βελγίου Ματθίλδη - Oι top εμφανίσεις της κομψότατης Ευρωπαίας εστεμμένης (φωτό)

Οι δύο βασίλισσες φαίνεται να έχουν μία άψογη σχέση, καθώς καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης τους ήταν αχώριστες, χαμογελαστές και γεμάτες όρεξη για κουβέντα και βόλτα στους βασιλικούς χώρους!

 

 

 

 

Παραλίγο πτώση ...

Μάλιστα, μία παρ' ολίγον πτώση θα είχε η βασίλισσα Μάξιμα καθώς περπατούσε μέσα στο υπεροχο αυτό φόρεμα, αλλά ευτυχώς την κράτησε η βασίλισσα Ματθίλδη και δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό!

 

 

Και μετά από αυτήν την κίνηση της βασίλισσας του Βελγίου θα λέγαμε ότι της αξίζει δίκαια ο τίτλος της καλύτερης οικοδέσποινας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ