Δημήτρης Καμπουράκης: Η μητέρα του, ψήφισε στα 91 της χρόνια - ''Γίναμε viral οικογενειακώς'' (βίντεο)

Κατίνα Καμπουράκη, η γηραιότερη ψηφοφόρος στη Δρακώνα Κρήτης.

Η μητέρα του Δημήτρη Καμπουράκη είναι η γηραιότερη κάτοικος του χωριού που μένει στα Χανιά. Ψήφισε και πάλι στις εκλογές και ευχήθηκε να το κάνει και στις επόμενες…

Ο Δημήτρης Καμπουράκης βρίσκεται στην Αθήνα για την δουλειά του, όμως η μητέρα του γνωστού δημοσιογράφου παραμένει στα Χανιά.

Ψήφισε και σε αυτές τις εκλογές και αμέσως μετά μίλησε σε δημοσιογράφους. Στα 91 της χρόνια συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πνευματική της διαύγεια.

 

 

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε η κυρία Κατίνα Καμπουράκη το πρωί της Κυριακής, στο χωριό Δρακώνα Κισσάμου στα Χανιά.

Πρόκειται για την μητέρα του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη η οποία μάλιστα, είναι η γηραιότερη κάτοικος του χωριού καθώς κλείνει τα 91 χρόνια.

«Πιστεύω την ερχόμενη εκλογή να ξανά ψηφίσω» είπε η κυρία Κατίνα Καμπουράκη στο  zarpanews.gr.

 

 

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην μητέρα της, που πέθανε σε ηλικία 101 ετών: «Ο ψήφος είναι ιερός και πρέπει ο κόσμος να τον έχει» είχε πει η μητέρα της, σε μια από τις εκλογικές αναμετρήσεις που είχε ψηφίσει.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης το πρωί της Δευτέρας (26/06) μέσα από την εκπομπή του στο Open «Ώρα Ελλάδος» αναφέρθηκε μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη στη μητέρα του.

«Γίναμε viral οικογενειακώς! Έγινε η μάνα μου viral!» είπε και ο Παναγιώτης Στάθης σημείωσε: «Να μπουν γυναίκες που έχουν δουλέψει στη ζωή τους και ξέρουν την παραγωγή». «Έκανε και δηλώσεις! Μου τα έστειλαν από κάτω» τόνισε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ