Φλόριντα - Συγκλονιστικό βίντεο: H στιγμή που καρχαρίας αρπάζει από το χέρι ψαρά - ο φίλος του τον είχε προειδοποιήσει

«Α, δύο δευτερόλεπτα δεν θα γίνει τίποτα», ανέφερε ο άντρας αφού έσκυψε να πλύνει τα χέρια του στο νερό και ενώ ο φίλος του τον είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους.

Συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένας καρχαρίας δαγκώνει έναν ψαρά και τον τραβάει στη θάλασσα στα θολά νερά του Everglades της Φλόριντα την Παρασκευή — δευτερόλεπτα αφότου παρέβλεψε την προειδοποίηση του φίλου του σύμφωνα με δημοσίευμα του Νew Υork Πost

Το τρομακτικό περιστατικό εκτυλίχθηκε αφού ο άνδρας πήγε να ξεπλύνει τα χέρια του στο νερό αν και ο φίλος του τον προειδοποίησε για τους κινδύνους.

«Δεν θα έβαζα τα χέρια σου εκεί μέσα», λέει ένα άτομο εκτός κάμερας.

«Α, δύο δευτερόλεπτα δεν θα γίνει τίποτα», απαντά ο άντρας καθώς σκύβει στο πλάι του σκάφους και βυθίζει το αριστερό του χέρι και μετά το δεξί του στο νερό.

Σχεδόν αμέσως, ένας καρχαρίας αρπάζει το δεξί χέρι του ψαρά και τον σέρνει με το κεφάλι στο νερό ενώ ο άνδρας ουρλιάζει, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Ο καρχαρίας τον απελευθερώνει και ο άνδρας προσπαθεί να πιάσει τη βάρκα με το τραυματισμένο χέρι του, όπως καταγράφεται στο βίντεο.

"Πιάστε τον! Πιάστε τον! Πιάστε τον!" ο φίλος ουρλιάζει πανικόβλητος καθώς ένα άλλο άτομο στο πλοίο φωνάζει, «Θεέ μου».

Ο άνδρας επιστρέφει στη βάρκα με τη βοήθεια των φίλων του.

Ο φίλος του που κατέγραψε με την κάμερα την επίθεση, Μάικλ Ρούσο, είπε ότι η ομάδα επέστρεψε γρήγορα στην αποβάθρα και φύλακες του πάρκου βοήθησαν τον τραυματισμένο άνδρα.

Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου ανέφερε ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Ιατρικό Κέντρο Τζάκσον Σάουθ από το προσωπικό της Πυροσβεστικής Διάσωσης του Μαϊάμι-Ντέιντ, σύμφωνα με το Local 10 News.

Το μέγεθος των τραυμάτων του άνδρα είναι ασαφές.

Ο φίλος του ανήρτησε το βίντεο προκειμένου να ενημερώσει για την επικινδυνότητα στο σημείο.

«Σήμερα ήταν μια από τις πιο τρομακτικές μέρες στο νερό που είχα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά. «Ο Νικ έπλυνε τα χέρια του στο νερό και αμέσως τον δάγκωσε ένας μεγάλος καρχαρίας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ