Μπαράκ Ομπάμα: Ύμνος στην Ελλάδα το βίντεο που ανέβασε από την επίσκεψή του - Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο, δείτε το

Βίντεο με άρωμα Ελλάδας ανήρτησε στα social media ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψή του στη χώρα μας.

Ο Ομπάμα συναντήθηκε στην Αθήνα με τους περίπου 100 υπότροφους του προγράμματος «Obama Foundation Leaders» από όλο τον κόσμο και συνομίλησε με τέσσερις αποφοίτους του φετινού προγράμματος.

Τους ομιλητές καλωσόρισε η Ελληνίδα συμμετέχουσα στο πρόγραμμα του 2023, Ελπίδα Κόκκοτα, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Mexoxo».

Το βίντεο του Μπαράκ Ομπάμα ξεκινά με πλάνα από την Ακρόπολη, μουσική και χορό, ενώ στη συνέχεια εκπρόσωποι του Obama Foundation Leaders μοιράζονται την εμπειρία τους.

Ανάμεσά τους και η κυρία Κόκκοτα, η οποία μίλησε στο iefimerida.gr και την Αθανασία Αγγελοπούλου. «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν στη χώρα μου να μοιραστούν τις σκέψεις τους και τις ψυχές τους και να μεταδώσουν την καλοσύνη τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα», ακούγεται να λέει.

Το βίντεο του Μπαράκ Ομπάμα από την Ελλάδα

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαράκ Ομπάμα συζήτησε το μέλλον της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference.

«Η δημοκρατία μπορεί να δουλέψει, αν της δοθεί η δυνατότητα» τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, και πρόσθεσε: «Η δημοκρατία είναι μια σκληρή μορφή διακυβέρνησης, διότι σημαίνει ότι πρέπει να ζεις πλάι-πλάι με κάποιον που έχει όχι μόνο διαφορετικές ιδέες από σένα σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά μια εντελώς αντίθετη κοσμοθεωρία».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ