Aπίστευτο: Άνδρας έκλεισε για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο 5 αστέρων - Κατάφερε να εξαπατήσει το προσωπικό & έμεινε για 2 χρόνια

Ο άνδρας ζούσε την απόλυτη χλιδή για δύο ολόκληρα χρόνια 

Ένας Ινδός βρίσκεται υπό έρευνα για απάτη, αφού φέρεται να πέρασε συνολικά 603 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Νέο Δελχί, παρόλο που πλήρωσε μόνο για μία διανυκτέρευση.

Στις 30 Μαΐου του 2019, ο Ankush Dutta έκλεισε ένα δωμάτιο στο διάσημο Roseate House Hotel στο Δελχί.

Υποτίθεται ότι θα έφευγε την επόμενη ημέρα, αλλά σύμφωνα με τους ερευνητές, κατέληξε να μένει στο ξενοδοχείο μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2021, χωρίς να πληρώσει ούτε δεκάρα για τη διαμονή του, το φαγητό, τα ποτά ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που χρησιμοποίησε στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναφέρει το odditycentral

 

 

Δεν είναι σαφές πώς ακριβώς ο Ινδός το κατάφερε αυτό , αλλά το ξενοδοχείο έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον ενός υπαλλήλου του, τον οποίο η διοίκηση υποπτεύεται ότι συνωμότησε με τον παράνομο επισκέπτη.

Η ακριβής φύση της σχέσης τους είναι ασαφής, αλλά οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο υπάλληλος μπορεί να έλαβε κάποιο οικονομικό κίνητρο για τη βοήθειά του.

"Κατ' εφαρμογή της εν λόγω συνωμοσίας, το φερόμενο ως προσωπικό του ξενοδοχείου πλαστογράφησε, διέγραψε, πρόσθεσε εγγραφές λογαριασμών και παραποίησε μεγάλο αριθμό εγγραφών στο λογαριασμό του εν λόγω επισκέπτη Ankush Dutta στο σύστημα λογισμικού Opera του ξενοδοχείου". 

 

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ξενοδοχείου Roseate House Hotel, ο Ankush Dutta κατέφυγε σε διάφορα τεχνάσματα για να παρατείνει τη διαμονή του στο πολυτελές ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένων τριών πληρωμών με επιταγές σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, οι οποίες ήταν όλες ακάλυπτες.

Έβαλε μάλιστα να αλλάξουν τα αρχεία για να δείξουν ότι άλλοι άνθρωποι είχαν πληρώσει για τη διαμονή του, κάτι που αποδείχθηκε ψευδές. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα από όλα αυτά χωρίς τη βοήθεια ενός από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου.

Οι κανόνες του ξενοδοχείου αναφέρουν ότι εάν οι εκκρεμείς οφειλές ενός επισκέπτη υπερβαίνουν τις 72 ώρες, θα πρέπει να τίθενται υπόψη του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Οικονομικού Ελεγκτή.

 

 

Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κ. Prem Prakash δεν ενημέρωσε κανέναν για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς του Dutta. Επιπλέον, δεν έκανε καμία αναφορά εκκρεμών πληρωμών από τις 30 Μαΐου 2019 έως τις 25 Οκτωβρίου 2019, και όταν το έκανε, τις συνδύασε με τις οφειλές άσχετων επισκεπτών, προκειμένου να καμουφλάρει το χρέος της Dutta.

Το ξενοδοχείο στο Δελχί απαίτησε να ληφθούν αυστηρά νομικά μέτρα κατά των ενόχων, υποστηρίζοντας ότι υπέστη ζημίες ύψους περίπου 70. 000 δολαρίων κατά τη διάρκεια της παράνομης διαμονής του Ankush Dutta για 603 νύχτες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ