Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: To απόγευμα θα έχουμε πιο ανάλαφρη διάθεση - Δίνουμε έμφαση στην επικοινωνία & στις επαφές μας με φίλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό, αλλά οι όψεις της είναι πιο θετικές. Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθώντας μας να βάλουμε σε μια τάξη τις σκέψεις μας και το πρόγραμμα μας.

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που μας ενθαρρύνει να πάρουμε τα πράγματα λίγο πιο ανάλαφρα και στην πορεία θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πιο πειθαρχημένοι σε αυτά που έχουμε να κάνουμε, καθώς θα συναντήσει σε εξάγωνο τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η μέρα, μολονότι μπορείτε να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται μέχρι νωρίς το απόγευμα και σίγουρα πριν τις 17:20 που η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ερωτική ή φιλική, ή ακόμη κι ένας… ξεροκέφαλος συνεργάτης που σας πιέζει. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους.

Η Σελήνη στον Τοξότη από το απόγευμα κι έπειτα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιουργεί αστάθεια ή βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ή οικονομικές σας ανασφάλειες για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας, αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στον Τοξότη ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και κάνει το αποψινό βράδυ ιδιαίτερα κοινωνικό. Δεν χρειάζεται όμως να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλία για μια έξοδο. Αφήστε στους άλλους (σύντροφο, φίλους) να σχεδιάσουν κάτι γι’ απόψε και απλώς ακολουθήστε τους. Έτσι θα περάσετε πιο όμορφα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ