Νεκρός από ανεύρυσμα μόλις 30 ετών ο διάσημος influencer bodybuilder Joesthetics - Είχε 8,5 εκ followers

Ο Jo Lindner, γνωστός στους περισσότερους ως «joesthetics», πριν τον θάνατό του, είχε παραπονεθεί για πόνους γύρω από τον λαιμό του, ανέφερε η σύντροφός του Nicha. 

Ο αστέρας του bodybuilding στο YouTube, γνωστός ως Joesthetics, πέθανε σε ηλικία 30 ετών, σύμφωνα με αναρτήσεις που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και η φίλη του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NICHA (@immapeaches)

 

Ο Γερμανός fitness influencer Jo Lindner, ο οποίος είχε 8,5 εκατομμύρια followers στο Instagram και σχεδόν 500 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι του στο YouTube, υπέστη ανεύρυσμα την Παρασκευή σύμφωνα με τη φίλη του Nicha.

 

 

 

 

Νωρίτερα τον Ιούνιο, σε μια συνέντευξη για ένα επεισόδιο της εκπομπής Raw Talk του συναδέλφου του YouTuber Bradley Martyn, μίλησε για την ασθένεια των μυών, μια κατάσταση κατά την οποία οι μύες είναι ασυνήθιστα ευαίσθητοι στην κίνηση ή την πίεση. "Τεχνικά, είναι κράμπα", είπε στον Martyn.

 

 

 

Αποτίοντας φόρο τιμής στο Instagram, η Nicha μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο και δήλωσε ότι ήταν μαζί του όταν αρρώστησε.

"Ήταν στην αγκαλιά μου. ", έγραψε, προτού συνεχίσει λέγοντας ότι παραπονέθηκε για πόνο στον αυχένα λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του.

 

 

 

 

Περιέγραψε την Lindner ως "γλυκό", "δυνατό" με "καταπληκτική και απίστευτη προσωπικότητα σε αυτόν τον κόσμο".

Η Nicha πρόσθεσε: "Πίστευε σε ΟΛΟΥΣ. . . ειδικά σε μένα, πίστευε ότι θα μπορούσα να γίνω καλύτερη και να γίνω κάποια σε αυτόν τον κόσμο". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ