Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Θετική μέρα και για ταξίδια, εκδρομές, έναρξη διακοπών. Πολύ διαφορετική γεύση έχει η Κυριακή. Η κυρίαρχη όψη της Κυριακής είναι το τετράγωνο (όψη έντασης) ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Ουρανό στον Ταύρο. Η Αφροδίτη κυβερνά τις σχέσεις κυρίως τις ερωτικές και τα οικονομικά και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις.

Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια. 

ΚΡΙΟΣ

Κάπως ασταθής είναι η συμπεριφορά σας την Κυριακή αγαπητοί Κριοί, καθώς η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ουρανό. Έχετε αυτή την τάση να κάνετε αυτό που σας προκύπτει σαν σκέψη χωρίς να υπολογίζετε πολύ, τόσο τους άλλους όσο και τις συνέπειες που μπορεί να έχει μια τέτοια συμπεριφορά. Αυτό συμπεριλαμβάνει από το να ξοδέψετε χρήματα για κάτι που δεν σας χρειάζεται, να ακυρώσετε σχέδια που είχατε με κάποιο φίλο τελευταία στιγμή, μέχρι όποιο σενάριο επιτρέπει η πλούσια φαντασία σας. Αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου, τα απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και στα ερωτικά σας είτε με νέες γνωριμίες, είτε όμως και στα επαγγελματικά με μια νέα πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ διαφορετική η Κυριακή. Οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, γι’ αυτό και πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε σχέση με τους υπόλοιπους Ταύρους σε θέματα σχέσεων και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας.

Κάτι απρόοπτο μπορεί να προκύψει που να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Ούτως ή άλλως είναι μια πιεστική μέρα για σας μέχρι το βράδυ. Προσέξτε αρκετά και στη σχέση με τον σύντροφο σας. Πολλές φορές η κούραση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας δεν μας αφήνουν να συμπεριφερόμαστε με κατανόηση και γλυκύτητα ακόμη και σε αυτούς που αγαπάμε. Ακόμη αποφύγετε ακραίες μεταβολές στην εμφάνιση σας ή και στον χώρο του σπιτιού. Θα σας στοιχίσουν περισσότερο απ’ ότι θα σας ικανοποιήσουν τελικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ διαφορετική η Κυριακή με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που μπορεί να ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν κυρίως των ερωτικών σας κι αυτό να σας ταράξει λίγο ψυχολογικά. Θα μπορούσε να υπάρχει μια ξαφνική συνάντηση με έναν-μία πρώην, ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να δημιουργήσει αναστάτωση στη μέρα σας.

Από την άλλη στα θετικά θα μπορούσε να προκύψει κάτι ξαφνικό και κεραυνοβόλο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Γι’ αυτό την Κυριακή ετοιμαστείτε για όλα τα σενάρια! Εκτός από αυτά, η όψη αυτή είναι βοηθητική αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε με μια ιδέα ή να κάνετε κάτι διαφορετικό στο πρόγραμμα σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ