Ποιος δημοσιογράφος έδωσε 76 ευρώ το 24ωρο σε πάρκινγκ στη Νάξο; Πλήρωσε το ακριβότερο στον κόσμο (βίντεο)

Εσείς θα δίνατε τόσα χρήματα;

Στο νησί της Νάξου βρέθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Δούσης, προκειμένου να κάνει τα γυρίσματα για την ταξιδιωτική του εκπομπή «Εικόνες».

Για τις ανάγκες της εκπομπής ταξιδεύει διαρκώς σε όλη την Ελλάδα και κυρίως σε νησιωτικούς προορισμούς που προσελκύουν το ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι περιηγήσεις του στο νησί κράτησαν 24ωρα ολόκληρα και σε μία από αυτές ανακάλυψε, όπως δήλωσε και ο ίδιος χαρακτηριστικά σε βίντεο το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως.

 

 

«76 ευρώ το 24ωρο σε πάρκινγκ της Νάξου»
Συγκεκριμένα σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok,
ο Τάσος Δούσης κατάγγειλε ότι βρήκε το πιο ακριβό πάρκινγκ του κόσμου στο κέντρο της Νάξου.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τάσος Δούσης μίλησε για όλα: «Σε κάθε ταξίδι περπατάω πάνω από 40χλμ-δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ στην Ινδία…»

«Τι ανακάλυψα εδώ στη Νάξο, όμως. Ότι παίζει να έχω βρει και το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως. 76 ευρώ το 24ωρο, δεν κάνω πλάκα. Δίπλα ακριβώς από το δημοτικό πάρκινγκ στη χώρα της Νάξου υπάρχει ένα μικρό πάρκινγκ κι έχει και ταμπέλα «επί πληρωμή» όπου είναι ένας ευγενέστατος κύριος εκεί, εξαιρετικός, από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχουμε συναντήσει στη Νάξο κι έπαθα πλάκα όταν μου είπε ότι το παρκινγκ του κάνει 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 ευρώ η κάθε επόμενη ώρα. Του είπα ότι ούτε στο Μαιάμι, ούτε στη Νέα Υόρκη ούτε στο Κολωνάκι υπάρχει τέτοιο πάρκινγκ. Δηλαδή όταν περνάς κάποιες ώρες πάει 24ωρο το πάρκινγκ. Το συγκεκριμένο είναι κάθε μια ώρα 3 ευρώ και ρωτάω εγώ είναι λογικό να έχουμε τέτοιο πάρκινγκ στη Νάξο;»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ