Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινεί μιλώντας για τον αδερφό του - "Η σχέση μου με τον Θάνο ξεπερνούσε την αδελφική σχέση, μου έλυνε όλα τα προβλήματα" (βίντεο)

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει στην εκπομπή «Δύο στη 1» για την σχέση που είχε με τον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον αδελφό του, Θάνο.

Ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αφού όπως είπε του λείπει πολύ.

«Μου λείπει. Μου λείπει όλος ο Θάνος. Ο τρόπος σκέψης του, η συμπεριφορά του. Πώς μπορούσε να είναι παρών όλο το 24ωρο.

Η συγκινητική αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα χρήματα που του έδινε ο αδερφός του

Μπορεί να μην έδειχνε την παρουσία του αλλά ήξερες ότι υπάρχει ένας άνθρωπος με μυαλό, με συναίσθημα, με αγάπη που σε σκέφτεται και να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος.

Το να μην είσαι μόνος σε αυτή τη ζωή είναι μεγάλο πράγμα. Όλοι βιώνουμε τη μοναξιά μέσα στο πλήθος, μέσα στον κόσμο. Ο Θάνος δεν είχε τέτοιο πράγμα. Μόλις μου συνέβαινε ένα πρόβλημα, ενώ ήμουν βυθισμένος στο πρόβλημά μου, έμπαινε ο Θάνος.

Έμπαινε μέσα σε μια χαρά, μια αισιοδοξία και μια προσωρινή λύση που την είχε μέσα στο τσεπάκι του. Ήταν πάντα εφοπλιστικός, ούτε ενοχικά να νιώθεις! Πάντα είχα σε αυτή την απροσμέτρητη βοήθεια του Θάνου ένα πρόβλημα και μου το έλυνε.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε mood αποκαλύψεων: ''Με πήρε τηλέφωνο ο Γρ. Αρναούτογλου για να μου δώσει χρήματα - Στο ξεκούδουνο''

Μου υποτιμούσε την αντίρρησή μου. Ξεπερνούσε το αν είναι αδελφός μου. Αδέλφια υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Ο Θάνος είχε μια ιδεολογική καθαριότητα. Προσπαθούσε να σου λύσει το πρόβλημα, σε αποφόρτιζε συναισθηματικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ