Ο Mr Facebook με κοιλιακούς φέτες - Λατρεύει τις πολεμικές τέχνες & προπονείται με πρωταθλητές του UFC (φωτό)

Σκληρή μάχη ...

Προσπαθεί να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής του Facebook ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram με τον ίδιο να δείχνει ένα στιγμιότυπο από την προπόνηση του με τον πρωταθλητή του UFC Featherweight, Alex Volkanovski, και τον δύο φορές πρωταθλητή μεσαίων βαρών του UFC Israel Adesanya σε ένα γυμναστήριο στη λίμνη Ταχόε της Νεβάδα.

Διαβάστε ακόμη: Τρέμε Έλον Μασκ: Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έφτιαξε δικό του... Twitter - Το Threads απέκτησε 10 εκατ. λογαριασμούς σε λίγες ώρες (βίντεο)

«Κανένα ψέμα με τον Μασκ» έγραψε ο Adesanya στην ανάρτησή του στο Instagram μαζί με ένα emoji. «Είναι σοβαρή δουλειά!!!».

Ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ελον Μασκ ο Ζούκερμπεργκ
Ο Ζούκερμπεργκ σχολίασε στην ανάρτηση δηλώνοντας ότι «είναι τιμή μου να προπονούμαι μαζί σας, παιδιά!» καθώς ετοιμάζεται για τον αγώνα του με τον Έλον Μασκ, με τον οποίο έχει εμπλακεί σε μια διαμάχη από την έναρξη του Threads – ενός ανταγωνιστή του Twitter – νωρίτερα αυτό το μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ατζέντης του Volkanovski επιβεβαίωσε ότι ο Αυστραλός αθλητής είχε προσεγγιστεί για να προπονήσει τον Ζούκερμπεργκ πριν από τον αγώνα εναντίον του μεγάλου τεχνολογικού αντιπάλου του.

Θαυμαστής του UFC ο ιδρυτής του Facebook
Ο Ζούκερμπεργκ πιστεύεται ότι είναι μεγάλος οπαδός του UFC και τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει φιλία με τον Volkavonski. «Ναι είναι φίλος» είχε δηλώσει ο αθλητής πέρυσι πριν από έναν αγώνα. « Ήξερα πολύ πριν κάνει την εμφάνισή του στο UFC ότι είναι μεγάλος θαυμαστής. Λατρεύει το άθλημα. Τον θεωρώ φίλο μου. Και πάλι, είναι ωραίος τύπος, τα πάμε καλά

Πάντως, η επιβεβαίωση και η επίσημη ημερομηνία για τον πολυσυζητημένο αγώνα μεταξύ του Έλον Μασκ και του Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, παρόλο που η μητέρα του ιδρυτής της Tesla έχει ζητήσει να μην γίνει τέτοιος αγώνας, προτείνοντας μάλιστα εναλλακτική λύση.

Διαβάστε ακόμη: Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ο Mr Meta δεν έχει μάθει να χάνει... - Κέρδισε μετάλλια σε αγώνα ζίου ζίτσου αφού τσακώθηκε με τον διαιτητή (βίντεο)

Alex Volkanovski

Ο Alexander Volkanovski (γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου 1988) είναι Αυστραλός επαγγελματίας μικτών πολεμικών μαχών. Αυτήν τη στιγμή αγωνίζεται στο τμήμα Featherweight στο Ultimate Fighting Championship (UFC), όπου είναι ο σημερινός Πρωταθλητής Featherweight του UFC. Είναι επίσης πρώην πρωταθλητής Featherweight του Αυστραλιανού Πρωταθλήματος Μάχης (AFC). Πριν από το ντεμπούτο του στο UFC, ο Volkanovski αγωνίστηκε ως επαγγελματίας πυγμάχος το 2015. Από τις 11 Ιουλίου 2023, ήταν #1 στην κατάταξη λίβρα προς λίβρα ανδρών του UFC.

Israel Adesanya

Ο Israel Mobolaji Temitayo Odunayo Oluwafemi Owolabi Adesanya (γεννημένος στις 22 Ιουλίου 1989) είναι Νιγηριανόςκαι Νεοζηλανδός επαγγελματίας μικτών πολεμικών τεχνών, kickboxer και πρώην πυγμάχος με πολλαπλά πρωταθλήματα και στους τρεις κλάδους. Ως καλλιτέχνης μεικτών πολεμικών μαχών, αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο τμήμα Middleweight στο Ultimate Fighting Championship (UFC), όπου είναι ο σημερινός και δύο φορές πρωταθλητής του UFC Middleweight. Στο kickboxing, είναι πρώην διεκδικητής του τίτλου του πρωταθλήματος Glory Middleweight. Από τις 21 Μαρτίου 2023, είναι #5 στην κατάταξη λίβρα προς λίβρα ανδρών του UFC.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ