Kλόντια Σίφερ: Ελληνικό νησί επέλεξε και φέτος για τις διακοπές της - Που βρίσκεται το super model (φωτό)

Η Κλόντια Σίφερ απολαμβάνει ξανά τις διακοπές της στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο περιζήτητα super model στον κόσμο, η Κλόντια Σίφερ, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα ακόμα ένα καλοκαίρι.

Μετά τις περσινές διακοπές στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, τις Σπέτσες η Κλόντια Σίφερ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μάλιστα, το γερμανικής καταγωγής μοντέλο που μεσουρανούσε στις διεθνής πασαρέλες τη δεκαετία των 90s δεν έχει προδώσει το μέρος που βρίσκεται. Στο προσωπικό της λογαρισμό στα social media δεν έχει κάνει κάνενα story, ούτε έχει ανεβάσει κάποια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα αν και βρίσκεται σε ελληνικό νησί.

Κλόντια Σίφερ στην Αντίπαρο

Μετά τον Αργοσαρωνικό, όπου επισκέφτηκε πέρυσι τις Σπέτσες, αυτή τη φορά η Κλόντια Σίφερ επέλεξε για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Αντίπαρο.

Την επίσκέψη της Κλόντια Σίφερ στην Αντίπαρο «πρόδωσε» η Μαριλίζα Δημάκου, η ιδιοκτήτρια του Marlizashop, μιας φινετσάτης μοντέρνας boutique, η οποία βρίσκεται στο πιο κεντρικό δρόμο του νησιού.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία η Κλόντια Σίφερ δέχτηκε να φωτογραφηθεί με την Μαριλίζα Δημάκη, η οποία ήταν γραφίστρα σε πολλά περιοδικκι αποφάσισε να τα αφήσει όλα για να μετακομίσει μόνιμα στην αγαπημένη της Αντίπαρο. Στους διάσημους πελάτες της είναι η Νία Βαρντάλος, η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο στυλίστας της Κέιτ Μπλάνσετ, ο οποίος αγόρασε δημουργίες της ιδιοκτήτριας για τη διάσημη πελάτισσα του και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

Κλόντια Σίφερ διακοπές στην Αντίπαρο

@marilizashop

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με ένα στυλάτο floral αέρινο φόρεμα και με μια ψάθινη τσάντα ώμου- τελευταία λέξ της μόδας η Κλόντια Σίφερ απόλαυσε τη βόλτα της στα σοκάκια της Αντιπάρου όπου κάνει διακοπές, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με την Ελληνίδα επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ