Ταμίλα Κουλίεβα γυμνή στην Σαντορίνη - Η φωτό χαλάρωσης μετά το μάθημα γιόγκα με θέα το ηφαίστειο

Ξεγνοιασιά!

Στη Σαντορίνη χαλαρώνει η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η αγαπημένη ηθοποιός ολοκλήρωσε για φέτος τους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1 και έφυγε αμέσως για διακοπές!

Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί κι ένα ενσταντανέ από τις στιγμές χαλάρωσης που περνάει στο όμορφο νησί.

Πρωταγωνιστεί η ίδια ενώ είναι ξαπλωμένη μπρούμητα και είναι έτοιμη να απολαύσει ένα μασάζ με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

«Αν έπρεπε να διαλέξετε το πιο εντυπωσιακό από τα πολλά αξιοθέατα της Ελλάδας, αναμφίβολα ένα από αυτά θα ήταν η Σαντορίνη. Τόση υπέροχη ομορφιά του νησιού. Άγρια, απόκοσμη ομορφιά, που δημιουργήθηκε από ένα ηφαίστειο που καίει στον κόλπο στη μέση του νησιού, σαν ένα μαύρο τέρας που έπνιξε μέρος του σώματός του στη θάλασσα. Και γύρω από το ηφαίστειο βρίσκονται τα ερείπια του νησιού βυθισμένα στα κύματα. Ένας τεράστιος βράχος με πολλά χρώματα. Μαύρο, κόκκινο, γκρι, καφέ.

Τον 3ο αιώνα π.Χ, η επικράτεια του νησιού της Σαντορίνης κατοικήθηκε από έναν λαό του οποίου ο πολιτισμός διαμορφώθηκε υπό την επιρροή της Μινωικής Κρήτης.

Η παρουσία εκπροσώπων αυτού του προελληνικού πολιτισμού εδώ ήταν γνωστή τον προηγούμενο αιώνα, όταν, κατά τη διάρκεια ανασκαφών κάτω από ένα στρώμα ηφαιστειακής τέφρας τεσσάρων μέτρων, ο αρχαιολόγος ανακάλυψε μέρη διώροφων σπιτιών, των οποίων οι προσόψεις ήταν διακοσμημένες με τοιχογραφίες που θυμίζουν τοιχογραφία μινωικών ανακτόρων», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της η Ταμίλα Κουλίεβα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ