Vintage summer story: Όταν η Sandra Bullock έβγαινε με τον Matthew McConaughey - Το ζευγάρι - έκπληξη που κανείς δεν γνώριζε (βίντεο)

Μία κρυφή σχέση στο Χόλυγουντ

Ενώ νομίζουμε ότι ξέρουμε τα πάντα για τη ζωή των αγαπημένων μας celebrities πάντα κάτι μας ξεφεύγει!

Έτσι και στην περίπτωση της Sandra Bullock με τον Matthew McConaughey.

Στη δεκαετία του '90, πριν η Sandra Bullock και ο Matthew McConaughey φτάσουν στο αποκορύφωμα της φήμης τους, ένα ειδύλλιο δημιουργήθηκε μεταξύ τους. Τα κουτσομπολιά των διασήμων δεν ήταν τόσο επεμβατικά ή ευρέως διαδεδομένα εκείνη την εποχή, έτσι η Sandra και ο Matthew μπόρεσαν να έχουν μία κρυφή σχέση που κανείς δεν ήξερε.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας A Time To Kill το 1996 και ένιωσαν αμέσως τις σπίθες να πετάνε. Αυτό που είναι αστείο είναι ότι ο Matthew φημολογήθηκε ότι είχε βγει με μία δεύτερη συμπρωταγωνίστρια από την ίδια ταινία: την Ashley Judd, η οποία έπαιζε τη γυναίκα του στην οθόνη και ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα εκείνη την εποχή.

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η ακριβής χρονολογία του πότε ο Μάθιου έβγαινε με την Ashley, αλλά είναι πολύ πιθανό να έβλεπε δύο γυναίκες ταυτόχρονα με περιστασιακό τρόπο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τόσο η Sandra όσο και ο Matthew ήταν τόσο δεμένοι σχετικά με τη σχέση τους που κατάφεραν να την κρατήσουν μυστική για περίπου δύο χρόνια. Δεν είναι σαφές γιατί χώρισαν, αλλά θα μπορούσε να υπήρχαν πρόβλήματα  καθώς και οι δύο ήταν επίδοξοι, φιλόδοξοι που έπασχαν να βρουν ελεύθερο χρόνο. Εναλλακτικά, αυτό θα μπορούσε επίσης να ήταν μια περίπτωση διατήρησης επαγγελματικών ορίων, ειδικά σε έναν κλάδο που δεν τα έχει καθορισμένα.

Διαβάστε ακόμη: Sandra Bullock: Δύο λαμπερές εμφανίσεις σε μια νύχτα - ομπρέ ροζ τουαλέτα & βελούδινο μάξι φόρεμα (φωτό - βίντεο)

Μάλιστα ο Matthew είχε δηλώσει στο The Howard Stern Show, "Είχαμε ορισμένες συναναστροφές ο ένας με τον άλλον σε συγκεκριμένες στιγμές, αλλά πάντα το κρατούσαμε επαγγελματικό", ενώ η Σάντρα είπε στο Cosmopolitan, "Νοιάζομαι πολύ για τον Matthew. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στη ζωή του ή πού είμαι εγώ στη δική μου - θα μπορούσε να είναι παντρεμένος - ξέρω ότι θα μείνουμε κοντά".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ