Ταξιτζής έσωσε τουρίστα με καρδιακό επεισόδιο: Διέσχισε την παραλιακή έως το Ωνάσειο σε χρόνο ρεκόρ - 18 χιλιόμετρα σε 8 λεπτά (βίντεο)

Ο οδηγός ταξί, Γιάννης Κώστας έσωσε τον άνθρωπο, καταφέρνοντας να τον μεταφέρει στο Ωνάσειο

Γέφυρα ζωής έστησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μαζί με έναν οδηγό ταξί ώστε να φτάσει ένας τουρίστας που είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νοσοκομείο. Κατάφερε να καλύψει απόσταση 18 χιλιομέτρων σε μόλις 8 λεπτά!

Όλα έγιναν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο οδηγός ταξί Γιάννης Κώστας είδε έναν τουρίστα να μπαίνει στο όχημά του μαζί με την κόρη και τη σύζυγό του και να του ζητάει να τον μεταφέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νοσοκομείο γιατί έχει υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Ο οδηγός ταξί ήταν στην παραλιακή και ζήτησε βοήθεια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να μεταφέρει τον τουρίστα με το καρδιακό επεισόδιο στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το STAR, ακούγεται μια γυναίκα να λέει στον οδηγό ταξί να πάνε «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Αφού κατάφεραν να διανύσουν την απόσταση 18 χιλιομέτρων μέσα σε μόλις 8 λεπτά, ο ταξιτζής – προς τιμήν του – δεν δέχθηκε αντίτιμο. Όταν οι συγγενείς του τουρίστα ρώτησαν για την τιμή, ο άνθρωπος του απάντησε «είναι εντάξει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ