Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έχει να φανεί δημόσια πάνω από 3 εβδομάδες - Ανησυχούν οι royal fans (φωτό)

Tι συμβαίνει πάλι με την Σαρλίν; 

Πληθαίνουν οι εικασίες σχετικά με το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών προκάλεσε την περιέργεια νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν απουσίασε από μια προβολή ταινίας στην οποία συμμετείχε ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, 65 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

 

Ακόμη, έλειπε και πάλι από το Γουίμπλεντον, ενώ ο Αλβέρτος εμφανίστηκε  μαζί με τη στενότερη συνεργάτη της , τη Μέλανι-Αντουανέτ Κοστέλο ντε Μασί.

Η βοηθός της Σαρλίν θεωρείται πηγή "θεμελιώδους υποστήριξης" για τη βασιλική οικογένεια του Μονακό, σύμφωνα με το Vanity Fair της Ισπανίας.

 

Δείτε επίσης: Joyeux anniversaire: 12 χρόνια γάμου για τον Αλβέρτο και την Σαρλίν - Aς θυμηθούμε τις φωτογραφίες της τελετής που άφησε εποχή (βίντεο)

 

Η 38χρονη, η οποία είναι κόρη της ξαδέλφης του πρίγκιπα Αλβέρτου, Ελισάβετ, θεωρείται ότι ήταν στο πλευρό της Σαρλίν κατά την πρόσφατη επιστροφή της στο προσκήνιο μετά από μια περίοδο ξεκούρασης τόσο σωματικής όσο και πνευματικής.

 

 

Η Μέλανι-Αντουανέτα ήταν και πάλι στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου στο Γουίμπλεντον - γεγονός που υπογράμμισε την απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν , αναφέρει η Daily Mail.

Η τελευταία της εμφάνιση της royal ήταν στις 20 Ιουνίου, όταν παρευρέθηκε στα βραβεία Golden Nymphs στο Μόντε Κάρλο.

Oι fans της έχουν αρχίσει να ανησυχούν και πάλι, αφού έχουν να μάθουν νέα της αρκετές ημέρες τώρα! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ