H Πριγκίπισσα της Ρόδου έγινε στάχτες - το 4αστερο ξενοδοχείο καταστράφηκε απο την φωτιά και προκαλεί δάκρυα στα μάτια (φωτό - βίντεο)

Η φωτιά κατέκαψε περίπου 25 δωμάτια, την κουζίνα και την τροφοδοσία...

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν αδιάκοπα οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας στη Ρόδο. 

Με τα μέτωπα της πυρκαγιάς να βρίσκονται σε εξέλιξη και με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες, που σε πολλά σημεία ξεπερνούσαν σε ύψος τα 5 μέτρα και με δυνατούς ανέμους να πνέουν στην περιοχή, ολοκληρώθηκε στη διάρκεια της νύχτας η προληπτική εκκένωση των οικισμών που απειλήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα. 

Οι εικόνες που έρχονται από την όμορφη Ρόδο είναι πραγματικά αποκαρδιωτικές. 

Το πύρινο μέτωπο έφτασε μέχρι τον οικισμό Κιοτάρι κάνοντας στάχτες -μεταξύ άλλων- το μεγαλύτερο μέρος του ξενοδοχείου «Rodos Princess» .

Η φωτιά κατέκαψε περίπου 25 δωμάτια, την κουζίνα και την τροφοδοσία.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό το ξενοδοχείο ήταν από τα πρώτα που εκκενώθηκαν όταν η πυρκαγιά πλησίαζε τον οικισμό.

 

To ξενοδοχείο

Το Rodos Princess Beach Hotel ιδρύθηκε το 1992 και ήταν το πρώτο πολυτελές all-inclusive ξενοδοχείο στο παρθένο νότιο τμήμα της Ρόδου.

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία κατά μήκος της ακτής του Κιοταρίου, ακριβώς μπροστά από την παραλία Γαλούνι, το ξενοδοχείο 4 αστέρων διαθέτει τώρα 372 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες. 
 

hhotels.

Περιτριγυρισμένο από όμορφους κήπους και με θέα τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, το ξενοδοχείο είναι ένας παράδεισος για ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών.

 

 

 

 

Το Rodos Princess Beach Hotel απέχει μόλις 15χλμ. από το όμορφο χωριό της Λίνδου, που φημίζεται για την αμμώδη παραλία, την έντονη νυχτερινή ζωή και την ιστορική ακρόπολη με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ