Σοκαριστικό έγκλημα στην Πολωνία: Δολοφόνησε τον αρραβωνιαστικό της πρώην κοπέλας του και... αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ο άνδρας κυριεύτηκε από την ζήλεια του. 

Ένας άνδρας πυροβόλησε τον αρραβωνιαστικό της πρώην φίλης του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης κοπέλας, έξω από ένα ξενοδοχείο στην Πολωνία.

Ο Mikołaj Bachosz σκότωσε τον Kordian Domagała, ο οποίος μόλις είχε αρραβωνιαστεί την Julia Harmacińska - πρώην φίλη του Bachosz - πριν από δύο εβδομάδες.

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν έξω από ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, στη γραφική τουριστική περιοχή του Πόζναν, στην Πολωνία, δείχνουν τον Domagała να κείτεται στο πάτωμα, ενώ η απελπισμένη 20χρονη αρραβωνιαστικιά του σκύβει από πάνω του.

Ήταν εμφανώς ταραγμένη και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια όταν ο Bachosz πυροβόλησε ξανά τον αρραβωνιαστικό της που βρισκόταν στο έδαφος, αναφέρει το  mmnews. Στη συνέχεια ο Bachosz αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ένα βίντεο δείχνει ένοπλους αστυνομικούς να τρέχουν στη σκηνή μετά από κλήση του προσωπικού και των πελατών του εστιατορίου έξω από το ξενοδοχείο NH της πόλης.

Ο Mikołaj Bachosz και η Julia Harmacińska είχαν προηγουμένως σχέση, την οποία δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι είχε λήξει.

.Ένας μάρτυρας δήλωσε: "Όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί, ο κόσμος έφυγε τρομοκρατημένος. Πυροβόλησε τον άνδρα και τότε ξέσπασε πανικός.

"Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι"

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Andrzej Borowiak δήλωσε ότι οι δύο άνδρες ήταν ηλικίας 30 και 31 ετών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ