Αυτή είναι η γιαγιά των Καρντάσιανς! 89 ετών, την γιορτάζει με λόγια αγάπης η Κρις Τζένερ - H momager που έκανε δισεκατομμυριούχους ολόκληρη την οικογένεια

Δείτε τη γιαγιά Καρντάσιαν στα 89 της χρόνια....

 

Η Μέρι Τζο Κάμπελ είναι μητέρα της Κρις Τζένερ και γιαγιά των έξι αδελφών Καρντάσιαν-Τζένερ.

Στα 89 της χρόνια έχει νικήσει δύο φορές τον καρκίνο και είναι stylish όπως οι κόρες και οι εγγονές της. 

 

 

Αν και εμφανίστηκε ελάχιστα στο τηλεοπτικό σόου, συμμετέχει ενεργά στη ζωή της οικογένειας. Οι τηλεθεατές την αγάπησαν για την ειλικρίνεια, το ωμό της χιούμορ και την ευγένειά της.

Να σημειώσουε πως η MJ μοιάζει καταπληκτικά με την Κένταλ Τζένερ, αδερφή της Κιμ και πασίγνωστο μοντέλο. 

 

 

Η μητέρα της Κρις Τζένερ είναι επιχειρηματίας και ειδικεύεται στα παιδικά ρούχα από το 1980, όταν άνοιξε το πρώτο της κατάστημα, ονόματι Shannon & Co.

Το στυλ της γιαγιάς είναι αδιαμφισβήτητο και προφανώς οφείλεται στο γεγονός ότι στα νιάτα της υπήρξε μοντέλο. 

Η γιαγιά λατρεύει το λεοπάρ σε όλες του τις εκφάνσεις και βέβαια αυτό το κληρονόμησε και σε όλα τα κορίτσια της οικογένειας. Συχνά ποζάρει υπερήφανη στο Instagram με τις εγγονές της και τα οχτώ δισέγγονα της!

 

 

H Kρις, θέλοντας να γιορτάσει τα γενέθλια της μαμάς της ανάρτησε στο Instagram πολλές φωτογραφίες και έγραψε στην λεζάντα: ''Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα 89α γενέθλια στην όμορφη μαμά μου M. J. !!!!! Είσαι τόσο καταπληκτική μητέρα και μας έδωσες την πιο θεαματική παιδική ηλικία και ανατροφή που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ.

Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος, αλλά εκτιμώ κάθε πολύτιμη ανάμνηση που έχουμε κάνει.

 

 

 

 

 

 

Υπήρξες ο στυλοβάτης της δύναμης ξανά και ξανά. Σε ευχαριστώ για όλες τις θυσίες, τα μαθήματα που πήρα, τις διδασκαλίες, την καλοσύνη, τη συμπόνια, την κατανόηση, την αφοσίωση, την ορμή, τη συγκέντρωση, το χιούμορ, τη μόδα, την εργασιακή ηθική και κυρίως για τον τρόπο που μου έμαθες πώς να δημιουργώ αναμνήσεις, να φτιάχνω ένα σπίτι, να χτίζω μια οικογένεια και να είμαι ταπεινή και ευγνώμων για όλες τις ευλογίες μας. Σε αγαπώ μαμά και σε εκτιμώ κάθε μέρα.

Είσε μοναδική σε αγαπώ αφάνταστα''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ