Κόπηκε το ρεύμα στην Χώρα της Μυκόνου: Ποιοι απόλαυσαν το σκοτεινό Σαββατόβραδο & ποιοι τραβούσαν τα μαλλιά τους (βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που είχαμε blackout στο νησί των Ανέμων, εν μέσω της τουριστικής περιόδου

Χωρίς ρεύμα παρέμεινε για παραπάνω από δύο ώρες η Χώρα της Μυκόνου το Σάββατο το βράδυ.

Σε μια από τις πιο εμπορικές μέρες της εβδομάδας, στο πικ της τουριστικής περιόδου τουρίστες και επιχειρηματίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση, καθώς τα Ματογιάννια βυθίστηκαν στο σκοτάδι.

Παρά την αναποδιά αυτή, οι τουρίστες που βρίσκονταν στα εστιατόρια και τα μπαρ χρησιμοποίησαν τα κινητά τους τηλέφωνα για φωτισμό, ενώ στην Μικρή Βενετία είχαν ανάψει κεριά δημιουργώντας ρομαντική ατμόσφαιρα…

Πρόβλημα για τις επιχειρήσεις εστίασης, ρομαντισμός για τους τουρίστες

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετώπισαν τα καταστήματα εστίασης, καθώς η διακοπή έγινε σε ώρα αιχμής που τα μαγαζιά ήταν γεμάτα και οι κουζίνες είχαν πάρει φωτιά.

«Γύρω στις 21.45 έγινε από κάποια τεχνική βλάβη του δικτύου μια διακοπή ρεύματος που επηρέασε τα 2/3 της χώρας της Μυκόνου και κράτησε περίπου λίγο πριν τις 12. Προφανώς επηρεάστηκαν κάποιες επιχειρήσεις, οι οποίες μείνανε χωρίς ρεύμα την ώρα που ήταν σε μεγάλη ζήτηση κυρίως εστιατόρια» δήλωσε ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρηματιών Μυκόνου.

«Όλος ο κόσμος το πήρε ρομαντικά, σε μερικά στενάκια της Μυκόνου που ήταν θεοσκότεινα οπότε κινούνταν με τα κινητά με τους φακούς, τα μαγαζιά βάλανε κεράκια, κάποια που είχαν γεννήτριες βάλανε μουσική. Εντάξει ήταν κάτι που οι ξένοι το διασκέδασαν, ρωτούσαν βέβαια πόσο θα κρατήσει γιατί τους απασχολούσε αν θα έχουν κλιματιστικά» συμπλήρωσε ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος.

Διαβάστε ακόμα: Βίκυ Καγιά: Με το απόλυτο κόκκινο ολόσωμο μαγιό του καλοκαιριού - Οικογενειακές στιγμές στη Μύκονο (φωτό)

Δεν είναι η πρώτη φορά…

Όπως λένε κάτοικοι και επιχειρηματίες του νησιού, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται διακοπές ρεύματος.

Όπως υποστηρίζουν οι επαγγελματίες του νησιού των Ανέμων, η διακοπή συνέβη γιατί χθες στο νησί είχε άπνοια και ζέστη και τα κλιματιστικά δούλευαν αδιάληπτα.

Διαβάστε ακόμα: Ροζ κοκαΐνη: Βρέθηκε σε πάρτι βίλας, στη Μύκονο - Τι είναι και γιατί το λένε το «ναρκωτικό των μοντέλων» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ