Τραγωδία στο Βανκούβερ: 14χρονη ράπερ και influencer σκοτώθηκε μαζί με τον αδερφό της σε τροχαίο - Σε σοκ η οικογένεια - Διερευνώνται τα αίτια

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 14χρονης influencer Lil Tay!

Η Lil Tay, διάσημη Καναδή influencer και διαδικτυακή ράπερ πέθανε μαζί με τον 21χρονο ετεροθαλή αδερφό της. Η Claire Hope, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, ήταν μόλις 14 χρονών. Ο θάνατός της έχει σοκάρει τους πάντες, ενώ μυστήριο επικρατεί γύρω από το γεγονός.

Η σπαρακτική δημοσίευση στο Instagram

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε τα καταστροφικά νέα για τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας Κλερ», ανακοίνωσε η οικογένεια της Χόουπ στη σελίδα της Lil Tay στο Instagram, η οποία έχει 3,3 εκατομμύρια ακόλουθους. «Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αφόρητη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν εντελώς απροσδόκητο και μας άφησε όλους σε σοκ. Ο θάνατος του αδερφού της προσθέτει ένα ακόμη πιο ασύλληπτο βάθος στη θλίψη μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τεράστιας θλίψης, ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής ζωής καθώς θρηνούμε αυτή τη συντριπτική απώλεια, καθώς οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Claire και του αδελφού της βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση. Η Claire θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας, η απουσία της αφήνει ένα αναντικατάστατο κενό που θα το νιώσουν όλοι όσοι τη γνώρισαν και την αγάπησαν».

Το μυστήριο γύρω από τον θάνατό της

Η αιτία θανάτου τους είναι άγνωστη, αλλά στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η φήμη ότι τα δύο αδέρφια σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Από την πλευρά του ο πατέρας δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση. Μάλιστα, ανέφερε ότι «Μιλάτε με το σωστό άτομο, αλλά δεν έχω κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βανκούβερ είπε πως: «δεν έχουμε λάβει καμία πληροφορία για κανέναν από τους θανάτους εδώ. Δεν γνωρίζουμε τίποτα και δεν κάνουμε έρευνα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ