Ποια είναι η πριγκίπισσα Μαρία - Κιάρα του Bourbon-Two Sicilies - Το κορίτσι του πρίγκιπα της Δανίας, Κρίστιαν (φωτό)

Είναι μία κούκλα!

Όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες η βασιλική αυλή της Δανίας, ο διάδοχος πρίγκιπας Κρίστιαν, γιος του πρίγκιπα Φρειδερίκου και της πριγκίπισσας Μαίρης, θα γίνει 18 ετών στις 15 Οκτωβρίου.

Έτσι, από τώρα έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς οι κατάλληλες προετοιμασίες.

Διαβάστε ακόμη: Γνωρίστε τον κούκλο 18χρονο πρίγκιπα Κρίστιαν, εγγονό της Βασίλισσας Μαργκρέτε της Δανίας - Τα πορτρέτα & οι εορτασμοί που θα γίνουν για τα γενέθλια του (φωτό)

Ωστόσο, εμείς ψάξαμε λίγο παραπάνω για τον γοητευτικό νεαρό και μάθαμε για κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στους βασιλικούς κύκλους που τον θέλουν ζευγάρι με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία - Κιάρα του Bourbon-Two Sicilies και με την έγκριση μάλιστα της γιαγιάς του, βασίλισσας Μαργκρέτε της Δανίας.

Crown Prince Frederik of Denmark and Crown Princess Mary of Denmark with children Prince Christian  Prince Vincent...
instagram @detdanskekongehus

"Η Κιάρα γνωρίστηκε με τη Βασίλισσα στο καλοκαίρι, καθώς είχαν κανονίσει για τσάι", λέει πηγή στο Woman’s Day.

Η Βασίλισσα Μαργκρέτε θα δώσει πολύ μεγάλη προσοχή στο ποια θα έχει δίπλα του ο εγγονός της καθώς πρόκειται για τον διάδοχο του θρόνου και πρέπει να έχει την έγκριση της, συμπληρώνει η πηγή.

Η πριγκίπισσα Maria Chiara του Bourbon-Two Sicilies είναι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Κάρλο, δούκα του Castro, ο οποίος είναι ο τρισέγγονος του Φραγκίσκου Β', του τελευταίου Βασιλιά των δύο Σικελιών (Σικελία και Νάπολη).

Βέβαια οι δυό τους γνωρίζονται αρκετό καιρό καθώς ο πατέρας της Κιάρα είναι νονός της πριγκίπισσας Ζοζεφίνας της Δανίας, της μικρότερης αδερφής του Κρίστιαν.

Prince Christian of Denmark and Princess Maria Chiara di BorboneTwo Sicilies  with her sister Princess Maria Carolina ...
instagram @carolinadebourbon

Ο πρίγκιπας Κρίστιαν της Δανίας και η πριγκίπισσα Κιάρα εθεάθησαν πρόσφατα σε μια απόδραση στο Σεντ Τροπέ, εβδομάδες μετά την εμφάνιση στο Grand Prix του Μονακό.

Σε μια ομαδική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram, το ζευγάρι φαίνεται να στέκεται δίπλα, με το χέρι της Κιάρα να ακουμπάει στον ώμο του πρίγκιπα.

Η αδερφή της Κιάρα, η 19χρονη πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα στέκεται μπροστά στο κέντρο κρατώντας μία μαύρη τσάντα dior.

Η πριγκίπισσα Κιάρα κατάγεται από μια ιταλική οικογένεια ευγενών που βασίλεψε στην Ιταλία μέχρι την ιταλική ενοποίηση το 1861. 

 

 

 

 

 

 

Ο πρίγκιπας Κάρλο, ή ο δούκας του Κάστρο, είναι παντρεμένος με την Ιταλίδα κληρονόμο Καμίλα Κροτσιάνι. Η οικογένεια ζει ανάμεσα στο Μονακό, το St Tropez, το Παρίσι και τη Ρώμη.

Η Κιάρα και η αδερφή της συχνά δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφοντας λαμπερές εκδηλώσεις με διάφορους royals, συμπεριλαμβανομένης της βασιλικής οικογένειας της Δανίας και της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, των Γκριμάλντι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ