Μάριος Αθανασίου: Στο νοσοκομείο με ορό η κόρη του ηθοποιού - Οι αιχμές για το σύστημα υγείας

Νοσηλεύεται η κόρη του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η κόρη του γνωστού Έλληνα ηθοποιού, Μάριου Αθανασίου. Ο ηθοποιός προέβη στη διακομιδή της είδησης μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το συμβάν.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου ανάρτησε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω των Stories, δείχνοντας την κόρη του να ξαπλώνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο ορός που είναι περασμένος στο χέρι του κοριτσιού.

Πάνω στη φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός σημείωσε: «1ο. Έρχονται κάτι τέτοιες απλές στιγμές που δεν ξεχωρίζουν γιορτές ή διακοπές και καταλαβαίνεις τις προτεραιότητές σου. Και 2ο οι γιατροί είναι υπερήρωες σε ένα ανύπαρκτο σύστημα υγείας. Ανύπαρκτο όμως. Οι ασθενείς από την Καλαμάτα πηγαίνουν Αθήνα γιατί δεν υπάρχουν ειδικότητες. Τέλειο; Ευρώπη 2023».

Διαβάστε επίσης: Εκλογές 2023: Ποιοι επώνυμοι υποψήφιοι μένουν εκτός Βουλής - Μάριος Αθανασίου, Νόνη Δούνια, Σπύρος Μπιμπίλας ... (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά και στο θέατρο, ήταν υποψήφιος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ηθοποιός, ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει κάποια έδρα στη Βουλή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ