Ίσως η πιο σπάνια φωτό της η Σοφία Λόρεν: Με το μωρό της στο καροτσάκι - Ακολουθεί ο πολύ μεγαλύτερος άντρας της Carlo Ponti

Πόσο γλυκιά φωτό...

Εκείνος ήταν 37 χρονών, επιτυχημένος παραγωγός και κριτής σε διαγωνισμό ομορφιάς. Εκείνη ήταν 15, πανέμορφη, φτωχή και διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία “Miss Eleganza”.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η  Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της Ιταλίας. 

Αυτός, ενώ ήταν στην Ατλάντα των ΗΠΑ το 1957, έβαλε δικηγόρους να του βγάλουν το διαζύγιό του στο Μεξικό από την τότε σύζυγό του, Τζουλιάνα, και τις άδειες του γάμου του με τη Λόρεν.

 

Η Ιταλία όμως δεν αναγνώριζε τα διαζύγια εκείνη την εποχή και το 1962 το ζευγάρι ακύρωσε τον γάμο του ώστε να αποφύγει την καταδίκη για διγαμία. Μετά από αυτό, ο Πόντι πρότεινε στη Τζουλιάνα να μετακομίσουν οι τρεις τους στη Γαλλία, όπου επιτρέπονταν τα διαζύγια, και να γίνουν Γάλλοι πολίτες. Το 1965 η Τζουλιάνα Πόντι χώρισε τον άντρα της, επιτρέποντας στον Πόντι να παντρευτεί τη Λόρεν το 1966 με πολιτικό γάμο στις Σέβρες.

Με τον Πόντι απέκτησε δυο γιους, τον Κάρλο Πόντι Τζούνιορ και τον Εντοάρντο Πόντι. 

O λογαριασμός Αngel Sophia Loren, δημοσίσευσε στο Instagram, μια σπάνια φωτό με την ίδια να κρατάει το καροτσάκι του μωρού της, από πίσω της, ο σύζυγός της, της κάνει σκιά με την ομπρέλα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ