Κylie Jenner - Timothée Chalamet: Φιλιά, αγκαλιές και γλύκες στις VIP θέσεις - μπροστά στην Adele & την Zendaya (φωτό - βίντεο)

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet μόλις δημοσιοποίησαν το πολύ καυτό ειδύλλιό τους στη συναυλία της Beyoncé.

To νέο ζευγάρι, διασκέδασε με την Queen B, ενώ πιάστηκε σε τρυφερά τετ -α-τετ  μπροστά σε φανς και ένα σωρό celebrities.

Το TMZ εξασφάλισε βίντεο με το ζευγάρι να είναι ο ένας πάνω στον άλλο στην ειδική εμφάνιση της Bey για τον εορτασμό των 42ων γενεθλίων της το βράδυ της Δευτέρας στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες.

Δείτε εδώ το βίντεο 

Έκαναν παρέα στο τμήμα VIP μαζί με την αδελφή της Kylie, Kendall, τη Lori Harvey, την Justine Skye και τον Justin και την Hailey Bieber. Η Adele, η Zendaya και η Kim Kardashian ήταν επίσης παρόντες.

To TMZ αναφέρει ότι κρατούσαν ο ένας τον άλλον σφιχτά όλο το βράδυ και να ανταλάζουν παθιασμένα φιλιά. 

Η Kylie αφαίρεσε κάποια στιγμή το σκουφάκι του Timothée και του έφτιαξε τα μαλλιά. 

 

 

 

 

 

 

Τον Απρίλιο. . . ήταν ξεκάθαρο ότι η Kylie και ο Timothée έβγαιναν ραντεβού. Το όχημα της Kylie φωτογραφήθηκε παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του Timothée και οι δυο τους βιντεοσκοπήθηκαν επίσης να βγαίνουν από αυτό.  

Ο Timothée Hal Chalamet, είναι γαλλοαμερικανός ηθοποιός. Έχει λάβει διάφορες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων υποψηφιότητες για Όσκαρ, δύο Χρυσές Σφαίρες και τρία Βραβεία Κινηματογράφου BAFTA.

 

 

 

 

 

 

Ο Σαλαμέ μένει στη Νέα Υόρκη μόνιμα, ενώ μεταξύ 2018-2020, είχε δεσμό με τη Λίλυ-Ρόουζ Ντεπ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ