Λάμψη, γοητεία & δυναστεία: O πάμπλουτος σύζυγός της Salma Hayek οργάνωσε το πιο λαμπερό πάρτι της χρονιάς για καλό σκοπό (φωτό)

Η Hayek φόρεσε ένα μπορντό φόρεμα με παγιέτες και σκίσιμο στο πόδι....

Η Salma Hayek με τον σύζυγό της και πολλούς ακόμα πασίγνωστους αστέρες πέρασαν μια υπέροχη βραδιά για καλό σκοπό την περασμένη εβδομάδα.

Οι δύο τους παρευρέθηκαν στο φιλανθρωπικό δείπνο Caring for Women των Ιδρυμάτων Kering, μια ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται από την εταιρεία του François-Henri Pinault. 

Η Hayek ήταν πανέμορφη μέσα στο μπορντό της φόρεμα με παγιέτες και σκίσιμο στο πόδι. Συνδύασε την εμφάνισή της με μερικά κοσμήματα και ένα μαύρο τσαντάκι.Συνοδευόταν από τον Pinault, ο οποίος φορούσε μαύρο κοστούμι.

Η Lauren Sanchez από την άλλη,  φορούσε ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα. Το φόρεμα ήταν στενό και αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της, ενώ απέφυγε τα κοσμήματα. Είχε τα μαλλιά της μακριά και ίσια, αφού αυτό είναι το αγαπημένο της λουκ.

Μετά την εκδήλωση, η Sanchez που μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου αποκάλυψε πόσο πολύ διασκέδασε και πόσο καλή οικοδέσποινα ήταν η Hayek. Η ανάρτηση αποτελείται από αρκετές φωτογραφίες και ένα βίντεο. 

"Τι απίστευτη βραδιά, Σάλμα Χάγιεκ", έγραψε η Sanchez. "Όχι μόνο προσφέρετε τόσα πολλά με το Ίδρυμα Kering, αλλά είστε και η ψυχή του πάρτι. (Η τελευταία φωτογραφία το αποδεικνύει αυτό!!)". 

Η Hayek και ο Pinault για τον τερματισμό της έμφυλης βίας

Το δείπνο Caring for Women διοργανώνεται με σκοπό να προσελκύσει την προσοχή και να καταπολεμήσει τη βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών. Στο event ήταν η Christy Turlington, η Olivia Wilde, η Zoe Kravitz και άλλοι.

Insta/salmahayek

"Παρά τις ανησυχητικές οπισθοδρομήσεις στα δικαιώματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο, έχει σημειωθεί ενθαρρυντική πρόοδος για την αντιμετώπιση της βίας τα τελευταία 15 χρόνια και πρέπει να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε τη δύναμη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να ζήσουν μια ολοκληρωμένη ζωή χωρίς βία", ανέφερε ο Pinault σε δήλωσή του.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Σάλμα έγραψε: ''Τι νύχτα! Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν για να γιορτάσουμε τα 15 χρόνια του @keringfoundation και το δεύτερο ετήσιο δείπνο "Caring for Women" με σκοπό την ενίσχυση του Malala Fund, του National Network to End Domestic Violence (NNEDV) και της New York City Alliance Against Sexual Violence. Είναι μεγάλη μου τιμή να εργάζομαι μαζί με αυτό το λαμπρό ίδρυμα για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας και τη συνέχιση του αγώνα για την προστασία των ευάλωτων γυναικών και παιδιών σε όλο τον κόσμο''. 

 

Kering Foundation

Το Ίδρυμα Kering (παλαιότερα γνωστό ως PPR Corporate Foundation for Women's Dignity and Rights) είναι ένα ίδρυμα που δημιουργήθηκε και χρηματοδοτείται από την Kering (παλαιότερα γνωστή ως Pinault-Printemps-Redoute μέχρι τις 18 Μαΐου 2005 και PPR).

Από το 2001, η Kering συμμετέχει σε προγράμματα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, ιδρύοντας την ένωση SolidarCité. Το 2009, το SolidarCité αντικαταστάθηκε από το Ίδρυμα Kering.

Στόχοι και αποστολές

Οι κύριοι στόχοι του ιδρύματος είναι:

  • Αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, που περιλαμβάνει την ενδοοικογενειακή και σεξουαλική βία, τους ακρωτηριασμούς των γυναικείων γεννητικών οργάνων (ΑΓΓΟ), την εμπορία ανθρώπων, τους αναγκαστικούς γάμους και τις δολοφονίες τιμής.
  • Προώθηση της ενδυνάμωσης των γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής κατάρτισης, της οικονομικής αυτάρκειας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ