Καρδίτσα: Ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας έχασε το σπίτι της στις πλημμύρες - Ζει στη βεράντα της αδερφής της - Έκκληση για βοήθεια

Απελπιστική κατάσταση στον Παλαμά Καρδίτσας.

Στον Παλαμά Καρδίτσας εκτυλίσσονται αδιανόητες καταστάσεις μετά τις απίστευτες καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες της πρόσφατης κακοκαιρίας Daniel. Η κυρία Βαΐτσα, μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας, έχει αναγκαστεί να μένει στη βεράντα του σπιτιού της αδερφής της, καθώς το δικό της δεν είναι πλέον κατοικήσιμο.

Η ηλικιωμενη αυτή γυναίκα πέρα από το γεγονός ότι έμεινε χωρίς σπίτι, αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, χρησιμοποιεί συσκευή οξυγόνου. Προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και η αδερφή της.

Αρχικά δεν πιστευε στα μάτια της την καταστροφή που την βρήκε και δεν ήθελε να αποχωριστεί την περιοχή της, πλέον όμως κάνει έκκληση για βοηθεία προκειμένου να μεταφερθεί σε κάποια δομή ή σε κάποιο τροχόσπιτο.

Η συσκευή που χρησιμοποιούσε καταστράφηκε από τον χείμαρρο.

Παρά το γεγονός ότι στην αρχή ήθελε να μείνει κοντά στο σπίτι της, φαίνεται ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πλέον ζητάει από τον Δήμο τη μεταφορά της.

Διαβάστε επίσης: Περισσότερες από 10.000 μέχρι τώρα οι αιτήσεις πλημμυροπαθών για αποζημιώσεις - Ξεπερνούν τις 7.000 και οι αυτοψίες-καταγραφές ζημιών σε κτίρια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ