Ανοιχτή και πάλι από τις 17:00 η Εθνική Οδός: Μόνο για ΙΧ και οχήματα βάρους έως 3,5 τόνων - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Αναμένεται ανακοίνωση και για τα βαρέα οχήματα.

Αποδίδεται σήμερα στις 17:00 στην κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, που είχε αποκλειστεί λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου". 

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα και στις δύο κατευθύνσεις αποκλειστικά για Ι.Χ. αυτοκίνητα και οχήματα βάρους έως 3,5 τόνων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου.

Για τα βαρέα οχήματα θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση σε μεταγενέστερο χρόνο με βάση την εξέλιξη του φαινομένου και την δυνατότητα ολοκλήρωσης των ελέγχων στο σώμα της οδού, το οποίο παραμένει πλημμυρισμένο στην επίμαχη περιοχή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Οδός είχε κλείσει μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

 

 

Διαβάστε επίσης: Εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Κλειστή για ακόμα 2 ημέρες - Έχει μετατραπεί σε λίμνη διέλευση μόνο με βάρκες, δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ