Σμαράγδα Καρύδη: Κουμπάρα με navy blue φόρεμα και χρυσά ψηλοτάκουνα - Στο πλευρό της Θοδωρής Αθερίδης & Μιχάλης Μαρίνος

Κουμπάρα στον γάμο της ηθοποιού Ευαγγαλίας Συριοπούλου!

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε ο γάμος της ηθοποιού Ευαγγελίας Συριοπούλου, γνωστή από τη σειρά "Ο Παράδεισος των Κυριών", με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στράτο Πατσατζή. Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν κουμπάρα στον γάμο, μαζί με τον σύντροφό της και ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη και τον ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο. Επιπλέον, βάπτισαν την ίδια μέρα και τον γιο του ζευγαριού, Νικόλα.

Οι ηθοποιοί είναι πολλά χρόνια, καθώς γνωρίστηκαν στον χώρο του θεάτρου και συνεργάστηκαν σε διάφορα έργα.

Η Σμαράγδα Καρύδη θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη για τη φιλία και κουμπαριά τους, αλλά και να εκφράσει τη χαρά της για το χαρμόσυνο γεγονός, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

"Ευαγγελία, Στράτος Νικόλας. Ένας για ολους κι όλοι για έναν. Ενωμένοι από πάντα και για πάντα. Μέσα στο ζόφο και την απελπισία των ημερών, η γιορτή της ζωής, της ένωσης και της αγάπης. Τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλον κι εμείς ευλογημένοι που σας έχουμε στη ζωή μας. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε συγγενείς σας. Πνευματικούς γονείς και πνευματικά αδέρφια. Οχι τ αδέρφια που μας έτυχαν. Τα αδέρφια που διαλέξαμε

Νυνί δέ μένει πίστις, ἔλπίς, ἀγάπη, τά τρία ταῦτα· μείζων δέ τούτων ἡ ἀγάπη»."

Instagram @smaragda_karidi_official

Instagram @smaragda_karidi_official

Στον γάμο τις εντυπώσεις έκλεψε το κομψό αλλά άερινο φόρεμα της Σμαράγδας Καρύδη σε navy blue.Το φόρεμα με τα βολάν και την ανοιχτή πλάτη, συνδύασε με ψηλοτάκουνα χρυσά μεταλιζέ παπούτσια, που της προσέδωσαν ύψος και στυλ. Τα υπέροχα σκουλαρίκια της απογείωσαν το look. Ανανεωμένα ήταν επίσης και τα μαλλιά της, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει αποχωριστεί το χαρακτηριστικό ξανθό της για ένα πλούσιο τζίντζερ!

Instagram @smaragda_karidi_official

Instagram @smaragda_karidi_official

Instagram @smaragda_karidi_official

Η νύψη Ευαγγαλία Συριοπούλου αγκαλιά με τον γιο της Νικόλα σε μια τρυφερή φωτογραφία.

Instagram @smaragda_karidi_official

Διαβάστε επίσης: Δείτε στο βίντεο τον πρώτο γαμήλιο χορό του ζεύγους Ευαγγελία Συριοπούλου & Στράτου Πατσατζή - Το δαντελένιο νυφικό & η εντυπωσιακή κουμπάρα Σμαράγδα Καρύδη

Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου ανέβασε και εκείνη κάποιες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Στράτο Πατσατζή.

Στην ανάρτηση σχολίασε: " Μαγική μέρα γεμάτη αγάπη!!! Γάμος… Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου για να γίνει η μέρα μας μαγική… @minamelissourgou @pyrgosmelissourgou παραμυθένιος χώρος σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Μήνα σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είσαι καταπληκτική!!! @stefania_dros δεν έφυγες λεπτό από δίπλα μου σε όλη την προετοιμασία είσαι η μοναδική μου! @myrtokliafa_official @fairymade_official μου έφτιαξες το νυφικό μου και τα παπούτσια μου όπως ακριβώς τα είχα φανταστεί, ονειρεμένα… @kathyblackgr @mark_milan_shoes το φόρεμα και τα παπούτσια που φόρεσα στο πάρτυ… ότι καλύτερο και μοναδικό…σαν να βγήκα από την λίμνη των κύκνων. Το μακιγιάζ μου το επιμελήθηκε ο αγαπημένος μου φίλος @jannispamoukis και τα μαλλιά μου ο γλυκός @efraimdimitrishair @picme.gr_photography. Έχει και συνέχεια…. Σε άλλο post"

Instagram @evagelia_siriopoulou_official

Οι κουμπάροι με το νιόπαντρο ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας.

Instagram @evagelia_siriopoulou_official

Instagram @evagelia_siriopoulou_official

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ