Νυφικά του ονείρου που φόρεσαν δυο διάσημες κυρίες δια χειρός Oscar de la Renta - Η Bridget & η Mikaila Parker έλαμψαν στους γάμους τους

Σαν πριγκίπισσες!

Ο διάσημος Δομινικανός σχεδιαστής μόδας Oscar De La Renta, που πέθανε τον Οκτώβριο του 2014, ήταν από τις κορυφαίες προσωπικότητες στον χώρο. Το Brand του συνεχίζει να δημιουργεί εντυπωσιακά ρούχα και ιδίως νυφικά, με βάση τη φιλοσοφία που δίδαξε και το στυλ του.

Πρόσφατα στον γάμο της η διάσημη influencer Bridget φόρεσε μια εντυπωσιακή δημιουργία του Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα.

 

 

Το εντυπωσιακό νυφικό με τη στενή μέση και το πριγκιπικό άνοιγμα στο κάτω μέρος, άφησε τους πάντες άφωνους. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό κομμάτι της συλλογής του Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα. Το κεντημένο νυφικό με την μοναδική δαντέλα και την κομψότητά του, έκανε την Bridget να μοιάζει σαν να έχει βγει από παραμύθι.

Instagram @bridget

Instagram @bridget

 

 

Instagram @bridget

Instagram @bridget

Instagram @bridget

Instagram @bridget

Instagram @bridget

Διαβάστε επίσης: Παντρεύεσαι το Φθινόπωρο; Iδού τα πιο όμορφα και ρομαντικά νυφικά για να λάμψεις την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου

Και η Mikailaj Parker ήταν εκθαμβωτική μέσα στο νυφικό της. Η νύφη επέλεξε το odlrbridal εξώπλατο halter φόρεμα, κομμένο από ιβουάρ κορδόνι με δαντέλα scalloped, για το γάμο της στο πολυτελές ξενοδοχείο Cliveden House, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

Instagram @oscardelarenta

Instagram @oscardelarenta

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ