Σοκ στην Άρτα: 38χρονος δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα του -«Τον σκότωσα με μια πέτρα στο κεφάλι» (βίντεο)

Oι δύο άντρες αγνοούνταν! 

Ομολόγησε ο 38χρονος από την Άρτα ότι ο ίδιος δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα του. Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο αγνοούνταν εδώ και μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του τού επιτέθηκε πρώτος και ότι ο ίδιος τον χτύπησε με μια πέτρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και γιου ήταν σε εξέλιξη εδώ και μία εβδομάδα. Οι αστυνομικές αρχές χτένιζαν την περιοχή από την οποία είχε εκπέμψει το τελευταίο σήμα κινητού τους και κατάφεραν να τους εντοπίσουν σήμερα. Πρώτα βρέθηκε ζωντανός ο 38χρονος σε ένα μαντρί στην περιοχή Άνω Σεργούλα Φωκίδας και λίγο αργότερα σε κοντινή απόσταση ο 65χρονος πατέρας, νεκρός.

Η σορός του 65χρονου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, έφερε ακόμη και δαγκωματιές από άγρια ζώα, γεγονός που δεν επέτρεπε στους αστυνομικούς να βγάλουν κάποια πρώτα συμπεράσματα για το τι έχει συμβεί. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής, ενώ αστυνομικοί εξέτασαν τον 38χρονο. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ομολόγησε το έγκλημα.

Το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και γιου

Το θρίλερ ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη, όταν πατέρας και γιος εξαφανίστηκαν ενώ ήταν καθ' οδόν από τη Λαμία για την Άρτα. Ο πατέρας είχε μεταβεί στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του από το νοσοκομείο στο οποίο είχε εισαχθεί ύστερα από ατύχημα που είχε, με σκοπό να επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Άρτα. Έκτοτε αγνοούνταν. Την εξαφάνιση δήλωσε η σύζυγος του 65χρονου και μητέρα του 38χρονου και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους. Το τελευταίο στίγμα του κινητού τους εντοπίστηκε στην περιοχή Μαραθιά Φωκίδας, με τις έρευνες να απλώνονται στην ευρύτερη περιοχή. Η έρευνα για τον εντοπισμό των δύο ολοκληρώθηκε σήμερα με τον πιο τραγικό τρόπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια στιγμή ο 38χρονος, ενώ ήταν αγνοούμενος, είχε κάποια συνομιλία με βοσκό στην περιοχή που τελικά βρέθηκαν, ο οποίος και τον ρώτησε τι γύρευε εκεί, με τον άνδρα να απαντά ότι είχε πάει για ορειβασία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ